Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pusztai Adorján kérdése:
Van-e valakinek tapasztalata a Kamagra nevű potencia
fokozó tekintetében?
egészséges vagyok.. a kamagra oral jellyt használtam 1x huhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh brutál és az sehol nincs a tablettához.
2016. jún. 11. 09:48
Férjem egy lövetű,de egy órás kb.. :)
Egyszer szereztünk ilyen tablettát,hogy még még több idő legyen.:)
Hát nagy csalódás volt.kb kétszer 20 perces aktus és utána semmi.
Nélküle jobb :))
2016. jún. 11. 10:08
Jó. Bár nem sok baj van velem , de mikor a barátnőmmel aki szintén a tilosba jár , olyankor segít. Amikor konkrétan az van hogy 9-10 közt van csak idő. Ekkor egy harmad szem is tökéletes. Mert hát időre szexelni nem mindíg megy. Ezen sokat segít.
2016. jún. 11. 10:45
És ti akiknek nincs orvosi problémája, hogy szerzitek be. mert elvileg recept kell hozzá nem?
2016. jún. 11. 14:15
Romániai de megyar nyelvű webshopból rendeltem...
Első barátnőmmel első szex nem ment, mert brutál lámpalázas voltam és nem tudtam felállítani, ez a kis bogyó olyan kőkeménnyé tett, hogy egész éjszaka összesen 7 menet volt... Mondjuk az első az viccen kívül 10mp sem volt... Gyakorlatilag bedugtam és elmentem...
De a sokadik már 30-40 perc...
2016. jún. 15. 06:54
Lehetőleg kerüld az ilyen szarokat. Könnyű hozzászokni.
2016. jún. 15. 12:30
Szerintem nem potencia fokozó, csak a merevedést segíti.
Amikor egyszer bevettem egy szemet, akkor egész éjszaka állt a farkam.
Az első menet 10 perces volt, aztán a második menet 50 perces, és utána már nem mentem el, de a csajom felállította a farkam, és egész éjszaka lovagolt rajta, multiorgazmusokat átélve :-)
2016. jún. 16. 14:44
8/10 anonim válasza:
Szexshopból jó drága nekem szart se ért. 100%-os tisztaságú levendula olajból 1-2csepp többet ér ..
2016. jún. 21. 13:45
Így van....semmi nem jobb mint egy szexis kinézetű és viselkedésű csaj....
2016. jún. 22. 08:51
Nincsenek problémáim a szexel! Valami pluszt akartam és bevettem egy felet! Első menet tényleg viszonylag gyors volt! Utána nem lankadt le és szerintem vagy 1,5 óráig bírtam. Azt tudom hogy a párom teljesen kikészült, és azt mondja nem vegyek be máskor :) Meg azt is tudom hogy még másnap 12kor is volt hatása csak megsimogatott és kezdődött minden... :) 31F
2017. febr. 10. 21:39