Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy érhetem el az orgazmust hüvelyben?
Figyelt kérdés
Még régebben volt egy barátom, aki nem igazán foglalkozott velem szeretkezés alatt. Az előjáték is abból állt, hogy én vagy 10-15 percig szoptam vagy kézimunkáztam,ő meg nyalt kettőt és már be is rakta a farkát. Mit ne mondjak, nem volt kellemes. A mostani barátommal eszméletlen jó. Szuperül nyal, és nagyon jókat szoktunk szerelmeskedni. Csupán annyi a problémám, hogy nem tudok elmenni hüvelyben. Csiklóban is csak akkor, ha felnyújtom a kezem a fejemfelé és megkapaszkodok az ágytámlában. Van, hogy hiába kemény a farka, nem érzem hogy mozogna. Sőt azt se, hogy bennem van. Szeretem ha mélyen van, de sokáig nem tudjuk azt csinálni, mert elmegy. Néha érzem, hogy úristen mostfogok elmenni és ahelyett hogy elérném a csúcsot, átlendülök és szépen lassan elveszítem a fonalat, aztán a végén már nem is érzem. Nagyon bánt a dolog. Nőgyógyász, vagy esetleg szexuálpszichológus segíthet a gondomon? Vagy én is bent vagyok abba a százalékba, akik nem tudnak elmenni hüvelybe? Van aki hasonló problémával küzd?2016. jún. 10. 14:29
1/7 anonim válasza:
Ne görcsölj rá.
Irányítsd a partnered kommunikáljatok , lassabban , gyorsabban. Ami neked jó, amit érzel.
Ne ragaszkodj csak egy pózhoz, kísérletezgessetek..
2/7 anonim válasza:
Szerintem vele -mert nagyon jól érzed magad-nagyon nedvesedsz, ezért nem érzed.... Próbáljátok más testhelyzetet (nyakadba a lábad pl) amiben ugyancsak fel tudod tenni a kezed, és a farka könnyebben izgatja a hüvelyed elülső részét. - ahol egybként is a g pontod van.
3/7 anonim válasza:
"nyakadba a lábad pl."😁
Milyen egyszerű póz
4/7 anonim válasza:
Nekem mindig hüvelyi orgazmusom van. De eddig csak maszti közbe tudtam mindig elmenni.. pasival mèg nem sikerült sajnos
5/7 anonim válasza:
Próbáljátok megkeresni a G pontod.
Hátha úgy sikerül.
6/7 A kérdező kommentje:
Hogyan tudjuk megtalálni a G pontot? Hol van kb? Milyen kell hogy érezzem, vagy neki éreznie?
2016. jún. 11. 00:12
7/7 anonim válasza:
Nem túl mélyen van,mert a csikló részének is mondják (s szerintem úgy is van ) nagyon kis terület a hüvely has felőli részén. Van akinek kicsit redősebb van akinek nem. Izgatás hatására enyhébb pisilési ingernlevet, de nyugi, mert anatómialilag egyszerre nem lehet a kettőt! Ha mégis "összepisiled magad a gyönyörtől" az más! Azt squirt-nek hívják, és a legtöbben imádjuk! 😉 ha esetleg tartaná tóle mégis, akkor tegyék egy törcsit magad alá 😊
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!