Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Tevepatáról mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Gáznak, undinak tartjátok? Vagy van akit nem zavar?
Pl. egy olyan lány esetébe akinek farmerben is látszik eléggé..
2016. jún. 10. 13:29
1/16 anonim válasza:
Nem olyan vészes. Van, hogy még tetszik is valakin :>
2/16 Igen, én vagyok! :) válasza:
Farmerben, hogy??o.o
3/16 anonim válasza:
Nem süllyed el a sivatagi homokban, tehát hasznos.
5/16 anonim válasza:
Nekem feláll tőle, ha egy jó csajon látok olyan ruhát, ami sejteti, a dirktbe kirakott viszont közönséges
7/16 anonim válasza:
Érdekelne, hogy milyen lehet egy farmeros tevepata.
8/16 anonim válasza:
Szerintem elég undorító... Nem az, hogy nem akarom látni egy csaj punciját. Mert amúgy egy vonzó nőét persze...
De ne mindenkinek mutogassa, akkor már kelljen tenni érte valamit, hogy lássam.
Ha meg már látom, nyalni is akarom, ha meg már nyalom, dugni is akarom.De ez egy másik téma...
9/16 anonim válasza:
EsetébeNNNNNNNNNNNNNNnnnn :D
Finom tud lenni a látvány is.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!