Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk. Ti borotváljátok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk. Ti borotváljátok a segglyukatok környékét?

Figyelt kérdés
Ha igen akkor hogyan?
2016. jún. 10. 11:59
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
nem
2016. jún. 10. 12:00
 2/14 kiskivancsi79 ***** válasza:

Inkabb szortelenito kremet vagy habot hasznalok.

De te ovatosan vele mert ha nem birja a böröd nagyon kellemetlen lesz.

Neha meg nekem is kisse kellemetlen de meg elviselheto.

Borotvavan arra fele nem megyek.

2016. jún. 10. 12:03
 3/14 anonim ***** válasza:
párszor csináltam, nagyon szúr és viszket utána, nagyon nem jó érzés és amúgy meg minek? Hacsak nem análozni akarsz vagy ott fognak nyalakodni, tök mindegy mennyire szőrös.
2016. jún. 10. 12:04
 4/14 anonim ***** válasza:
En szoktam, mert zavar ott a sok szőr... leülök felemelem a lábaimat egyik kézzel széthúzom másikkal borotválom
2016. jún. 10. 12:07
 5/14 anonim ***** válasza:

Nem mert heteró férfi vagyok és olyan fajta, aki a segglyukával semmit nem csinál szexuális értelemben. Tehát sem engem, sem mást nem zavar ott a szőr.

A rudim és a zacskóm csupaszra szoktam borotválni, a köldököm-farkam közötti részt pedig általában 1-3 cm hosszúra van lenyírva nyírógéppel. Erre a felállásra még sosem volt panasz.

25/F

2016. jún. 10. 12:11
 6/14 anonim ***** válasza:
igen és borotvával 2 hetente
2016. jún. 10. 12:34
 7/14 anonim ***** válasza:

Ha kedvem van igen, de nagyon strapás szóval ritkán van kedvem. Egyáltalán azóta csinálom néha, mióta a nőm említette, hogy fantáziált arról, hogy bedug oda valamit és félek egyszer szex közben meg próbálja és ne legyen ott dzsungel.

Amúgy nyáron, ha megyek valami fesztiválra, akkor lenyírom ott higiéniai okokból, mert akkor könnyebb tisztán tartani ott nomád körülmények között.

2016. jún. 10. 13:15
 8/14 anonim ***** válasza:
én néha szoktam,de elég körülményes,tapogatózok
2016. jún. 10. 13:31
 9/14 anonim ***** válasza:
igen mivel nem bírom a betyárkörtét :D
2016. jún. 10. 13:42
 10/14 anonim ***** válasza:
Csakis szex előtt, tehát három évente egyszer.
2016. jún. 10. 14:10
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!