Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk. Ti borotváljátok a segglyukatok környékét?
Inkabb szortelenito kremet vagy habot hasznalok.
De te ovatosan vele mert ha nem birja a böröd nagyon kellemetlen lesz.
Neha meg nekem is kisse kellemetlen de meg elviselheto.
Borotvavan arra fele nem megyek.
Nem mert heteró férfi vagyok és olyan fajta, aki a segglyukával semmit nem csinál szexuális értelemben. Tehát sem engem, sem mást nem zavar ott a szőr.
A rudim és a zacskóm csupaszra szoktam borotválni, a köldököm-farkam közötti részt pedig általában 1-3 cm hosszúra van lenyírva nyírógéppel. Erre a felállásra még sosem volt panasz.
25/F
Ha kedvem van igen, de nagyon strapás szóval ritkán van kedvem. Egyáltalán azóta csinálom néha, mióta a nőm említette, hogy fantáziált arról, hogy bedug oda valamit és félek egyszer szex közben meg próbálja és ne legyen ott dzsungel.
Amúgy nyáron, ha megyek valami fesztiválra, akkor lenyírom ott higiéniai okokból, mert akkor könnyebb tisztán tartani ott nomád körülmények között.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!