Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez lehet az oka hogy soha nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez lehet az oka hogy soha nem elvezem a szexet?

Figyelt kérdés

amikor elvesztettem a szuzessegem, a fiuba nem voltam szerelmes, es nem izgatott fel hanem ahogy levetkoztetett egybol betolta es miutan elelvezett a srac utana volt meg vagy 6-7 menet, ami nekem rettentoen fajt nyilvan, de nem foglalkozott ezzel...

Ez lehet az oka hogy most mindig faj vagy ez hulyeseg? Mert ez is hallottam mar..

A mostani fiummal sokat szexelunk de en soha nem elvezem es van amikor vegig nagyon faj!

2016. jún. 10. 11:57
 1/7 anonim ***** válasza:
Milyen figyelmes partnered van, amúgy ti szoktatok beszélgetni is vagy csak dgtok mint a nyulak?
2016. jún. 10. 12:02
 2/7 anonim ***** válasza:

Hát gratulálok az első pasidnak egy igazi kőbunkó volt.

De neked nincs szád? Hogy szólj ez nem jó fáj stb ..

A mostani sráccal van előjáték?

Sz,tem nem oldódsz fel rendesen,csak a régi rossz élmény van benned , persze,hogy így nem fogod élvezni.

Beszéljetek erről mert későbbiekben még nagyobb károkat fog ez benned okozni.

És nem hülyeség , nagyon is lehet ez az oka az első rossz szexuális élmény kihathat az egész életedre.

Beszéld ki magadból,oldódj.és szerintem ne szexelj még.Ismerkedjetek csak egymás testével behatolás nélkül..

Sajnálom,hogy így jártál..

2016. jún. 10. 12:04
 3/7 anonim ***** válasza:

Egy figyelmes és türelmes partnerrel ez megváltozna.

Hidd el!

2016. jún. 10. 12:06
 4/7 anonim ***** válasza:
2016. jún. 10. 12:13
 5/7 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem hülyeség, nagyon is lehetséges. Nekem ugyan ilyen problémám volt, az első szex részegen volt, egy idősebb pasival, annyiból volt más hogy foglalkozott némileg velem, de miután megtörtént, fakèpnél hagyott. A kerdésre válaszolva, nagyon is igaz hogy ettől van a fájdalom, beszélgess erről a barátoddal, izgasson fel jól, majd gyakoroljatok, 1x 2x be-ki nem csak egyből szex, gyakoroljatok. Ugyan ebben a cipőben jártam aztán a mostani baráom nagyon rendesen állt hozzám, addig izgatott míg kész nem voltam, majd csak próbálgattuk, hogy be dugta majd ki es h fajt-e majd megint, aztán kézzel mégjobban tágított és utána már sikerült teljesen bedugnia az élvezéshez idő kellett, de már az is megy. Beszéljetek erről, gyakoroljatok.
2016. jún. 10. 12:17
 6/7 A kérdező kommentje:

A mostani baràtom figyelmes, ő felizgat meg minden ès őt is aggasztja hogy nekem nem jò èrzès. Ezert szex utan mindig kinyal, hogy legalabb annyi jo legyen.

Egyebkent mind a ketten 18 evesek vagyunk

2016. jún. 10. 12:46
 7/7 anonim ***** válasza:

Nőjél fel!

Amúgy meg mi a fsznak dugsz ha fáj???

2016. jún. 10. 14:20

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!