Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiatal lanyok, szxeltetek már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal lanyok, szxeltetek már 30 feletti, vagy 30-hoz közeli novel, ha igen miert/hogyan/mily vol?

Figyelt kérdés
Kort is írj kérlek

2016. jún. 10. 00:41
 1/3 anonim ***** válasza:
Én a másik oldal vagyok. Jó volt. Szerintem neki is. :)
2016. jún. 10. 08:12
 2/3 anonim ***** válasza:

Ez biszex kérdés? Ha igen miért nem abba a katagóriában van?

Én fiúként 20 évesen szexeltem több 30 körüli nővel volt egy 35 éves aki olyan gyönyörű és rendkivül jó szexuális tudással rendelkezett hogy 5 perc alatt 2x élveztem el (soha senki nem tudott belőlem 20 percnél hamarabbi élvezést kiváltani és ha 1x elélveztem 30 percig nem is birtam szexre gondolni...)

Gondolom biszexuális vagy lezbikus oldalt nézve is egy 30-35 éves nő burtálisan jó lehet

2016. jún. 10. 08:18
 3/3 A kérdező kommentje:
Utolso, mit csinálsz ilyen jol, hogy tobb is megvolt? Kb hany 30 körüli no? Ez a 35-ös pontosan miben volt ennyire jo, amivel 5 perc alatt ki készített :)
2016. jún. 10. 20:05

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!