Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csak szerintem undorító a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem undorító a "talpaló" "szex"?

Figyelt kérdés

Amikor a férfi nemiszervet talpakkal izgatnak..

Nekem egyből az jut az eszembe,hogy annak a talpnak tuti körömgomBája van...

2016. jún. 9. 03:26
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:

Na meg miután jól megtalpalták a péniszt bekerül a vaginába vagy végbélbe(kinek hová).

Ezzel az erővel csupasz fenékkel kiülhetnék a mocskos aszfaltra is..

2016. jún. 9. 03:28
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező! Inkább mondj le a nemi életről! :D Csak nyűg lenne számodra.
2016. jún. 9. 04:12
 3/15 anonim ***** válasza:

Kettes XDDDD

Ám ez egy perverzió. Ha neked nem tetszik, ne nézd, ne beszélj róla, ne foglalkozz vele.

Képzeld van aki arra gerjed, ha a szájába csokiz egy nő.

Az is undorító, de mégsem foglalkozik vele az akinek nincs rá ingere.

Aki szereti csinálja, aki nem az ne foglalkozzon vele. :)

2016. jún. 9. 04:24
 4/15 anonim ***** válasza:
61%

Mi ebben az undorító?Fürdik az ember nem?Én szeretem csinálni,nagyon izgató a lábaim között érezni a kemény hímtagot,a heréket is meg lehet finoman masszírozni.

A pasik élvezik ezt,a látvány is izgató ,mert közben látja a széttárt lábaimat és lehet foglalkoznom közben a puncimmal is.Szerintem nagyon jó,kell változatosság is a szexben.Bár a lábfej nem annyira hajlékony ,mint a kéz ,de gyakorlással bele lehet jönni.Izgató amikor a partnerem a lábaim között élvez el és a sperma lefolyik a lábamon.22/L

2016. jún. 9. 06:20
 5/15 anonim ***** válasza:
Szeretem, ha a párom ezt csinálja velem. Nincs körömgombája és nagyon szeretem a talpacskáit. Azt is, ha megtapos velük.
2016. jún. 9. 06:22
 6/15 anonim ***** válasza:

A talpnak KÖRÖM gombája??!!?? :-D :-D :-D Nem tudom érzed e az ellentmondást, de h az anatómiai ismereteim roppant hiányosak, az tuti biztos! :-D :-D

Amúgy szerintem nem, nem undorító, sőt kifejezetten izgató. De ugye kinek mi. Amúgy normális ember fürdik szex előtt, és ebbe bele tartozik a láb, talp megmosása is. Szóval ezek, amiket felhoztál, nagyon nem állják meg a helyüket. Csak azt nem értem, h ha gőzös sincs az egészről, akkor h gondolod jogosnak, h véleményt formálja róla?! Az alapján amit láttál esetleg, meg amit összeraktál a fejedben valami elborult eszmefuttatások után?! Először nem ártana informálódni, aztán véleményt alkotni!!

2016. jún. 9. 06:24
 7/15 A kérdező kommentje:

Nyilván nem a ralpnak van körömgombája,de a köröm is közel kerül olyankor.

Persze,tiszta meg minden,de akkor is azon járunk,a legtöbbet a lábfej érintkezik mindenféle kosszal.

Eleve,ha megmosod,gondolom már nem egyből a zuhanyból az ágyba ugrassz,hanem vagy mezítláb végig mész a fél lakáson,vagy papucs(az meg megint a bacik gyűjtőhelye.Aztán ezek az kis "Ásókák"bejutnak a húgycsőbe,és össze lehet szedni mindenféle nyavalyát.

Akibe meg "talpas fütyi"kerül az se jobb...

2016. jún. 9. 07:52
 8/15 A kérdező kommentje:
Nálam kb azzal egyenlő,akik ilyet csinálnak,mintha segggből szájba menne a dolog,vagy popóból nunóba..
2016. jún. 9. 07:54
 9/15 A kérdező kommentje:
Na,ebbe még bele sem gondoltam,de az,hogy taposógéppel a zacsimfelé közelít valaki,az is elég balesetbeszélyes....
2016. jún. 9. 07:55
 10/15 anonim ***** válasza:
Természetesen csak egy ápolt nővel tud jó lenni. Nekem volt, hogy a párom a lábával fejezett be... isteni volt. :) Igen ez fétis, akiknél nem fér bele, ne csinálják.
2016. jún. 9. 09:53
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!