Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hogyan éli meg a nőgyógyászt? Nem merek menni az első rossz élményem óta
Ha baj van, akkor pedig muszáj lesz elmenni. A saját magad érdekében.
Most az erőltetés miatt van még benned a rossz élmény vagy a dokival nem volt minden okés?
Amúgy meg tényleg ne parázz rá. Ha azért izgulsz, mert vetkőzni kell, akkor megnyugtatlak, hogy te leszel aznap a dokinak a századik, aki levetkőzik, nekik ez egyáltalán nem ciki. Nem úgy állnak hozzá a dolgokhoz.
(Dolgoztam egészségügyben, ami egy "külsősnek" baromi kínos, az ott dolgozóknak mindennapos.)
Ne izgulj, mindenképpen menj orvoshoz.
(Kérdezd meg a barátnőket, hogy ők kihez járnak, kit tudnak ajánlani.)
Én 22 évesen voltam először.. mikor közöltem, hogy szűz vagyok ki nevetett, aztán húzott egy gumikesztyűt majd megnézte / kesztyűt cserélt ( és hátul is megnézte ).... mikor ki jöttek a könnyeim akkor húzta ki és vágta oda, hogy felöltözhetek !!! :S
Azóta persze nála nem voltam... Viszont ha muszáj el kell menni!! Olyat válasz akit esetleg barátnőd vagy valaki szimpatikusnak talál.... Akkor könnyebben elfogadod majd !!! :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!