Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ki hogyan éli meg a nőgyógyász...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki hogyan éli meg a nőgyógyászt? Nem merek menni az első rossz élményem óta

Figyelt kérdés
Nem merek azóta menni miután anyukám rám erőltette,én pedig még nem voltam felkészülve. Azóta ha szóba kerül hogy mennem kéne,sírógörcsöm támad,nekem ez olyan mintha megerőszakolnának pedig szexuálisan aktív vagyok. Se nőhöz,se férfihoz nem merek menni pedig most úgy tűnik baj van. Ti féltek? Titeket is megrázott az első alkalom? Hogyan győzitek le a félelmeiteket?
2016. jún. 8. 22:00
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha baj van, akkor pedig muszáj lesz elmenni. A saját magad érdekében.

Most az erőltetés miatt van még benned a rossz élmény vagy a dokival nem volt minden okés?

Amúgy meg tényleg ne parázz rá. Ha azért izgulsz, mert vetkőzni kell, akkor megnyugtatlak, hogy te leszel aznap a dokinak a századik, aki levetkőzik, nekik ez egyáltalán nem ciki. Nem úgy állnak hozzá a dolgokhoz.

(Dolgoztam egészségügyben, ami egy "külsősnek" baromi kínos, az ott dolgozóknak mindennapos.)

Ne izgulj, mindenképpen menj orvoshoz.

(Kérdezd meg a barátnőket, hogy ők kihez járnak, kit tudnak ajánlani.)

2016. jún. 8. 22:05
 2/3 anonim ***** válasza:

Én 22 évesen voltam először.. mikor közöltem, hogy szűz vagyok ki nevetett, aztán húzott egy gumikesztyűt majd megnézte / kesztyűt cserélt ( és hátul is megnézte ).... mikor ki jöttek a könnyeim akkor húzta ki és vágta oda, hogy felöltözhetek !!! :S

Azóta persze nála nem voltam... Viszont ha muszáj el kell menni!! Olyat válasz akit esetleg barátnőd vagy valaki szimpatikusnak talál.... Akkor könnyebben elfogadod majd !!! :)

2016. jún. 8. 22:45
 3/3 anonim ***** válasza:
Az enyém megkérdezte ki a jobb nőgyógyász ő vagy a pasim...khm ő viccesnek találta. Mindenesetre ha kéne elmennék nem törtem össze a poénjaitól. Keress olyat ahogy fentebb is írták aki másnak már bevált.
2016. jún. 9. 10:37

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!