Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg van, aki csinálja a pisi-kaki szexet, vagy csak ez a filmek szüleménye?
Tehát nemcsak nézi, hanem csinálja.
Vannak vajon ilyen párok? Sokan lehetnek? Mi benne a jó?
Igazából nem tudom elképzelni, mi benne a jó, illetve ha az ember ezt szereti, hol talál rá partnert? Gondolom talán van pár prosti, de vannak ilyen nem prosti lányok is, akik ezt szeretik?
A pisiszex elég elterjedt a baráti körömben is, akár hiszed, akár nem. : D A barátom is mesélte, hogy az ő barátai közül is többen csinálják. Változó, hogy melyik fél vágyik rá.
Mi benne a jó? Dominancia. Van, aki szeret így "uralkodni" a párján a jelenet erejéig, és van, aki szereti, ha így "uralkodnak" rajta.
A kakiszex nagyobb tabu szerintem, mert büdösebb és mocskosabb.
A pisiszex max úgy lehetnszexi,ha nem fejre megy,illetve,ha előtte sok folyadékot ivott az illető és nem az a sárgás húgyszagú vizelet jön ki,hanem olyan áltátszó,szagtalan.
A kakaszex,hát nem tudom abban mi az izgató,szerintem az baromi undorító.Egyszer láttam olyan videót,ahol megették a végterméket,hát szörnyű volt.
Sok férfit szerintem egyenes iiábrándítja,ha meglátnanegy lányt kakilni.
Tudod van az a bizonyos mendemonda,hogy a lányok nem szoktak pukizni,akkor gondold el,hogy milyen kép lehet az,amikor "kiderül",hogy annál többre is képesek...:D
Nem tudom elképzelni, hogy sok prosti ilyesmit vállaljon. Egyrészt azoknak ez nem biznisz, amikor "sima" kuncsaftokat könnyebb találni és gyorsan megvan velük az "ügylet", naponta több is, hiszen nem kell hozzá saját (korlátozott mennyiségű) termék. Másrészt, ha olyan drágán vállalná, hogy mégis megérje a sima kuncsaftok helyett, akkor gyakorlatilag nem lenne fizetőképes a kereslet rá. Plusz, azért ez már olyan műfaj, amihez az ember komolyan megbízik abban, hogy a "donor" hölgy megbízható, tiszta, egészséges, a cucc nem tartalmaz más pasiktól hozott anyagot, ha érted.... (Bár biztos van olyan extrém akinek ez se probléma, sőt. De azok tényleg túl kevesen lennének, hogy erre bizniszt lehesse alapítani.)
Inkább úgy kell elképzelni a dolgot, hogy van egy jól összeszokott, kölcsönösen extrémségekre nyitott páros, akik amúgy is mindenféle BDSM és egyéb játékokat kipróbálnak egymással, és ha így, akkor már miért ne ezt is.
Amúgy is, amit valaki filmekre álmodott, és nem kifejezetten sci-fi vagy vígjáték kategória, tehát direkt valószerűtlen elemek művészi felhasználásával, az már a film előtt is létezett!
Nincs olyan baromság, hogy valami "a filmek szüleménye".
Azért jó mert nekik a sex ezen fajtája okoz örömöt.
van aki a s/m-et szereti van a ki a bdsm-et,és van aki a pisi-kaki sexet.
mi is csináljuk a bberáltnőmmel,nem rossz,van benne egy olyan bűnös/mocskos érzés pláne mert szereti,ha csunyán beszélek vele közben.
A neten találtamrá,eleve ezzel inditok ,hogy szeretem a pisis sexet,ha em offol akkor az már jó. ha elég hosszú a kapcsolat akkor a kaki-témát is elő lehet hozni.persze kell a puhatolózás:mi véleménye az ilyen filmekről,stb.
s/m az mi?
Abberáltnőmmel? Ezt akartad írni?:D
s/m szado mazo-amikor veri egymást.
abberáltnőm igen ezt akartam, jól kijövő szóvicc féleség.
"a bberáltnőm" ez tetszik alkalmazni fogom.
ha csinálnak ilyen filmeket akkor biztosan van aki utánozza is...pl én.
biztosan vannak ilyen párok,nem tudom nem hírdetem.
azért jó mert amiért a sima sex:kielégít.
kakilós prostival biztosan nem kezdek.
neten ezzel inditok,hogy szeretem a piszkosjátékokat ha megkérdezi miaz akkor nyilván nem ő az akit keresek.
ha tudja,vagy pontósitja akkor lehet jővője a dolognak.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!