Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarok ezek után soha lefeküdni vele, miért nem érti meg?
Figyelt kérdés
Életem első szexuális együttléte borzalmas volt.
A partnerem durva volt és hiába mondtam ezt neki nem érdekelte.
Nem így ismertem meg, kedves megbízható és normális volt mind addig amíg szexre nem kerülr a sor.
Ha ezt tudom előre nem teszem meg.
Elmondtam neki nem akarok tőle soha semmit, ezek után de bombáz az üzenetekkel és nem a kedves üzenetekkel...
Hogyan érthetném meg vele, hogy hagyjon békén?
Mert semmit nem ajarok tőle?
21L
2016. jún. 8. 18:20
1/10 A kérdező kommentje:
*Akarok
(Bocsánat a hibákért)
2016. jún. 8. 18:22
2/10 anonim válasza:
Te vagy a hülye... te is megérthetnéd őt... a nők sem érti, a eddig eljutottatok nem lesz egyszerű elfelejteni.
Az, hogy az első, az látod egy olyan dolog, hogy még nem tnaultad meg, hogy néha tűrni is kell.
3/10 anonim válasza:
#2...ferfi vagyok de elegge felidegesitettel. Turni? A srac dolga lett volna vigyazni ra, foleg hogy szolt is. Nem egy darab hus te szerencsetlen.
4/10 anonim válasza:
Mondd neki, hogy ráuszítasz engem :D Nagydarab?
6/10 anonim válasza:
Most tényleg miért vársz egy olyantol megértést aki sz elsö szex alatt sem volt hajlando "megérteni"? Biztosan van olyan ismerösöd akit ha megkérsz meg tudja értetni vele.
7/10 anonim válasza:
közöld vele, hogy vége és szakíts meg vele minden kapcsolatot. Az ilyen csak ebből ért. Ha ért...
8/10 anonim válasza:
Közöld vele, hogy hagyjon békén, ha továbbra is zaklat bármilyen módon, akkor rendőrséghez fordulsz!
9/10 anonim válasza:
ne reagálj rá, egy idő után abbahagyja
10/10 anonim válasza:
Én is attól félek hogy ilyen pasit fogok majd ki és nem lesz jó az első meg fájni fog.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!