Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem akarok ezek után soha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akarok ezek után soha lefeküdni vele, miért nem érti meg?

Figyelt kérdés

Életem első szexuális együttléte borzalmas volt.

A partnerem durva volt és hiába mondtam ezt neki nem érdekelte.

Nem így ismertem meg, kedves megbízható és normális volt mind addig amíg szexre nem kerülr a sor.

Ha ezt tudom előre nem teszem meg.

Elmondtam neki nem akarok tőle soha semmit, ezek után de bombáz az üzenetekkel és nem a kedves üzenetekkel...

Hogyan érthetném meg vele, hogy hagyjon békén?

Mert semmit nem ajarok tőle?

21L

2016. jún. 8. 18:20
 1/10 A kérdező kommentje:

*Akarok

(Bocsánat a hibákért)

2016. jún. 8. 18:22
 2/10 anonim ***** válasza:
3%

Te vagy a hülye... te is megérthetnéd őt... a nők sem érti, a eddig eljutottatok nem lesz egyszerű elfelejteni.

Az, hogy az első, az látod egy olyan dolog, hogy még nem tnaultad meg, hogy néha tűrni is kell.

2016. jún. 8. 18:23
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
#2...ferfi vagyok de elegge felidegesitettel. Turni? A srac dolga lett volna vigyazni ra, foleg hogy szolt is. Nem egy darab hus te szerencsetlen.
2016. jún. 8. 18:31
 4/10 anonim ***** válasza:
81%
Mondd neki, hogy ráuszítasz engem :D Nagydarab?
2016. jún. 8. 18:32
 5/10 anonim ***** válasza:
80%
Tiltsd le.
2016. jún. 8. 19:03
 6/10 anonim ***** válasza:
87%
Most tényleg miért vársz egy olyantol megértést aki sz elsö szex alatt sem volt hajlando "megérteni"? Biztosan van olyan ismerösöd akit ha megkérsz meg tudja értetni vele.
2016. jún. 8. 19:05
 7/10 anonim ***** válasza:
61%
közöld vele, hogy vége és szakíts meg vele minden kapcsolatot. Az ilyen csak ebből ért. Ha ért...
2016. jún. 8. 19:11
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Közöld vele, hogy hagyjon békén, ha továbbra is zaklat bármilyen módon, akkor rendőrséghez fordulsz!
2016. jún. 8. 19:53
 9/10 anonim ***** válasza:
ne reagálj rá, egy idő után abbahagyja
2016. jún. 24. 21:42
 10/10 anonim ***** válasza:
Én is attól félek hogy ilyen pasit fogok majd ki és nem lesz jó az első meg fájni fog.
2016. jún. 24. 21:50

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!