Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a különbség a liliomtiprás és a pedofília között? Vagy ezek rokon értelmű szavak?
A liliomtiprás a szüzesség elvételét jelenti, életkortól függetlenül. A pedofília pedig a nemileg éretlen gyermekek iránti szexuális vonzalmat.
a 2. válaszolónak mondanám, hogy 12 és 14 éves kor közötti személlyel csak akkor nem büntetendő a szexuális cselekmény, ha az "elkövető" még nincs 18 éves. Ha az illető betöltötte a 18. életévét, szexuális visszaélésről beszélünk.
#2: pontatlanul tudod.
12. életévét betöltött egyén szexszelhet jogi felelősségre vonás nélkül olyan egyénnel, aki még nem töltötte be a 18. életévét.
14. életévét betöltött egyén szeretkezhet korlátlanul, akár 99 éves emberrel is. De 14 alatt maximum csak 17 évessel.
Elég fura egy kifejezés a lilomtiprás,én először az egyik kedvenc filmemben az elvált nők klubbjában láttam,akkor még gyerek voltam,és nem értettem mit jelent...
Szerintem a szűzesség elvételét is takarja,viszont ha valaki pl 25 évesen veszítimel a szűzességét azt már inkább sövénytoprásnak kellene neveznixddd
Érdekes,hogy a liliomot a temetéseken szokták használni,fura,hogy a szűzesség jelképe is egyben,amimugye a "születés"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!