Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a pasi gyorsan elmegy, mert rég volt együtt valakivel, az kb milyen hosszú idő?
Mi milyen hosszú? 😁
Milyen hosszú ideje nem voltam nővel, ha gyorsan elmegyek? 😁 kb 1 hét
VAGY
Mennyi idő alatt megyek el, ha régen voltam nővel? Kb 1-1,5 perc
20/f
Ez változó. Én 3.5 év kihagyás után voltam nővel újra. Én is azt hittem, h max 3 percig fogom bírni
Ezt mondtam is a partneremnek, h ne lepődj meg. Ezzel szemben 3 óra alatt sem sikerült elmennem. Én voltam a legjobban meglepődve. Partnerem azt mondta, h biztosan azért volt, mert rástresszeltem. Na mindegy, csak azért mondom, h hosszabb kihagyás után koránt sem biztos, h gyorsan elmegy valaki.
11 év kihagyás elég hosszú időnek számít szerintem, és még mindig tart. Sanszos, hogy az időm végezetéig mellőzve leszek e téren. Valószínűleg seperc alatt elérném a csúcspontot, bár anno tudtam kontrollálni magam. A legelső alkalomkor (19 évesen) meg én is úgy voltam mint a 7-es válaszoló, hogy kb 3 és fél órát csináltuk és egyszer sem mentem el, a lány meg többször is mindkettőnk meglepetésére, végül azt mondta hagyjuk rá mára, mert nagyon kimerült. Ebben nálam is a túlzott stressz közrejátszhatott, de a későbbiekben is kordában tudtam tartani a dolgot és képes voltam úgymond bevárni őt, míg egyszerre...
Erre nem lehet mondani körülbelüli időt sem, mert egyénenként változik, de az is előfordulhat, hogy valaki a korai magömlését próbálja leplezni azzal, h azt mondja nagyon rég volt már nővel.
[31\F]
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!