Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mért érzik úgy vadidegen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért érzik úgy vadidegen emberek h nekik közük van ahhoz h én v akárki más mikor kivel h él szexuális életet?

Figyelt kérdés

Mer komolyan olyanokat vágnak néha a fejemhez h én szűz vagyok meg meleg. Mer mér? Mer nem számolok be privát dolgokról. Olyannak akire ez nem tartozik ?

Mer mér is tartozna ? Szüleimnek nem mondok ilyeneket akkor X-nek Y-nak mért is kéne ?

2016. jún. 7. 21:18
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Én külön hálás vagyok, ha valaki megkímél ettől.
2016. jún. 7. 21:27
 2/3 anonim ***** válasza:
Ezt én sem értem...És ha mégis beszélek róla, akkor úgy érzik, hogy muszáj véleményt formálni...Ezt nem így hanem úgy kéne, nem azzal hanem amazzal, és klönbenis milyen hülyeség stb..WTF? Tényleg kinekmi köze hozzá?
2016. jún. 8. 08:41
 3/3 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat.
2016. jún. 10. 18:39

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!