Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valak ír nekem vicces/kínos szex történeteket?
Nekem is van egy kínos: Egyszer a suliban mikor 11.-be jártam lyukas óránk volt és a haverokkal kiültünk egy padra. Nem volt már hely így meg kérdeztem a barátomat hogy ülhetek-e az ölébe azt mondta hogy "oké" és éreztem hogy megmerevedett neki és én meg direkt mozgolodtam hogy csigázzam és utána
már ő is észre vette hogy tetszik nekem az oda lenti helyzet ezért elvonultunk a takarító szertárba de ezt meg meg hallotta az igazgató a nyögéseket és én épp elélveztem és kaptunk egy szépséges igazgatóit de ott aztán égtem mint a rongy meg a barátom is.
Kifejezett sztorim nincs, inkább csak pillanatok:
- kihúzható kanapén csináltuk, amúgy is elég rozoga volt már szegény, szex közepén szépen beszakadt az egész
- barátom még szüleivel lakott, szokásuk volt csak úgy bejönni, így napközben nem csináltuk. Egyszer mégsem bírtuk ki, oldalt fekve, takaró alatt szexeltünk, hát persze hogy bejött az anyukája teregetni az erkélyre. Nem vette észre mit csináltunk, de elég kínos volt
- kiszakadt az óvszer, persze hogy hétvégén hogy még orvos se legyen. A pasi apja gyógyszertárban dolgozott, őt hívtuk fel hogy segítsen, szerencsére megoldódott, de mivel nem jártunk a sráccal, elég csúnyán nézett apuka
Elég hülye helyzetekbe bírok keveredni. :D
én az ebédlőasztalra fektetve dugatam a csajom náluk, mikor hirtelen hazaért az anyja és annak a pasija, az öccse, a huga, a bátyja és annak a nője. Én meg egy szál fszban állok ott pislogva nagyokat mert másnapra vártuk őket.
25f
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!