Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csúnya a lábam, akkor az tényleg kevésbé vonzó a lányoknak?
Nem szívesen vagyok zokni nélkül , mert szerintem csúnya a lábam. Tudom furcsa, de zavar, és azt hiszem ,ha meglátja a barátnőm ,akkor kevésbé fog vonzódni hozzám. Annyi kérdést olvastam, hogy a lányok megnézik a fiúk lábát. Aki mondana róla véleményt azt megköszönném!
19/F
Nem ezen múlik.
Exemnek nagyon szép 46-os lába volt, de olyan hogy öröm volt ránézni. Jelenlegi páromnak rendesen csúnya, a labujjai lefele görbülők, előtte még sose lattam ilyen, keze is hasonló. Furcsa és szépnek nem mondanám, eleinte egyenesen csúnyának láttam. De pont nem érdekel, mivel szeretem és az összes többi része tökéletesen megfelel. Sosem undorodtam emiatt tőle és pláne nem számított a kapcsolat szempontjából.
Nekem is van egy csomó kevésbé előnyös külső tulajdonságom, ő se reklamált ezek miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!