Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha csúnya a lábam, akkor az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha csúnya a lábam, akkor az tényleg kevésbé vonzó a lányoknak?

Figyelt kérdés

Nem szívesen vagyok zokni nélkül , mert szerintem csúnya a lábam. Tudom furcsa, de zavar, és azt hiszem ,ha meglátja a barátnőm ,akkor kevésbé fog vonzódni hozzám. Annyi kérdést olvastam, hogy a lányok megnézik a fiúk lábát. Aki mondana róla véleményt azt megköszönném!

19/F

2016. jún. 7. 17:55
 1/3 anonim ***** válasza:
Figyelj, ha igazán szeret, akkor nem fogja érdekelni. Amúgy igaz, hogy a legtöbb lány megnézi a fiúk lábát, de nem az dönti el, hogy vele akarunk-e lenni vagy nem. Az én barátomnak pl el volt törve pár lábujja, amik elég viccesen állnak, de emiatt nem fogok kevésbé vonzódni hozzá. Szóval ne aggódj
2016. jún. 7. 18:07
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem ezen múlik.

Exemnek nagyon szép 46-os lába volt, de olyan hogy öröm volt ránézni. Jelenlegi páromnak rendesen csúnya, a labujjai lefele görbülők, előtte még sose lattam ilyen, keze is hasonló. Furcsa és szépnek nem mondanám, eleinte egyenesen csúnyának láttam. De pont nem érdekel, mivel szeretem és az összes többi része tökéletesen megfelel. Sosem undorodtam emiatt tőle és pláne nem számított a kapcsolat szempontjából.

Nekem is van egy csomó kevésbé előnyös külső tulajdonságom, ő se reklamált ezek miatt.

2016. jún. 7. 18:41
 3/3 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz. A páromnak is csúnya a lába, lábfeje, de azért ő jóval több, mint egy lábfej. Jól is néznénk ki, ha ennyi döntene, ez nem a Bumeráng című film. ;)
2016. jún. 7. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!