Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zuhanyzás táborban?
És akkor mi van ha látni fognak meztelenül?
Vagy te nem úgy születtél?
Először amúgy én is szégyenlős voltam, nem mentem zuhanyozni edzés után sem, aztán ráéreztem, hogy milyen jó érzés is meztelenül lenni, ma meg már csak nudista strandra járok, mert az a legjobb, legszabadabb érzés (persze a szex után, amit szintén meztelenül kell).
Hú én is minden évben ezen szenvedtem osztálykiránduláson.
De mai napig nem fürödnék egy halom meztelen nővel meztelenül. Nem vagyok kíváncsi más testére és én sem akarom mutogatni az intim részeimet. Az csak rám és a páromra tartozik.
Azért szerencsére válaszfal mindig volt, ha függöny nem is. Ha nem lesz nálatok, akkor én bikiniben fürödnék, vagy ha már mindenki alszik vagy csak mosakodnék vagy megkérném őket, hogy forduljanak el egy kicsit.
ma 15:23
Ne legyél szégyellös... gondolj arra hogy jól nézel ki, jó tested van a többi mafla meg had irigykedjen :D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!