Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Zuhanyzás táborban?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zuhanyzás táborban?

Figyelt kérdés
Jövőhéten egy táborba megyünk osztálykirándulni. Ott ilyen régi módi közös zuhanyzó van, se válaszfalak, se függöny :S és nincsen csak egy helység így együtt kell menjen az összes lány a fiúk után. Én elég szégyenlős vagyok és félek hogy látni fognak meztelenül. Ezt most hogy lehet megoldani? Bikinit nem akarok felvenni... 18/L

2016. jún. 7. 13:58
 1/9 kovpet ***** válasza:
0%
Szerintem ezt csak szeretnék a srácok, hogy ilyen legyen. Kizártnak tarom, hogy ilyen helyre vigyenek titeket kirándulni. Vannak személyiségi jogok és lenne nagy balhé az ilyesmiből, erre harap a média.
2016. jún. 7. 14:12
 2/9 anonim ***** válasza:
30%
#1 Picit naiv vagy...
2016. jún. 7. 14:13
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Mi is voltunk ilyen táborban. ez úgy zajlott h a lányok megfürödtek együtt, aztán amikor végeztek, akkor jöhettünk mi fiúk. Úgyh a fiúk nem láthatták a lányokat meztelen és fordítva. Lányok csak egymást...de gondolom a kérdező lányok előtt nem szégyenlős.
2016. jún. 7. 14:14
 4/9 anonim ***** válasza:
6%
Ezért kéne 18 évesen érettségizni, nem pedig táborba menni a kicsikkel.
2016. jún. 7. 14:54
 5/9 anonim ***** válasza:
65%

És akkor mi van ha látni fognak meztelenül?

Vagy te nem úgy születtél?

Először amúgy én is szégyenlős voltam, nem mentem zuhanyozni edzés után sem, aztán ráéreztem, hogy milyen jó érzés is meztelenül lenni, ma meg már csak nudista strandra járok, mert az a legjobb, legszabadabb érzés (persze a szex után, amit szintén meztelenül kell).

2016. jún. 7. 15:20
 6/9 A kérdező kommentje:
De lányok előtt is szégyenlős vagyok :s
2016. jún. 7. 15:23
 7/9 anonim ***** válasza:
91%

Hú én is minden évben ezen szenvedtem osztálykiránduláson.

De mai napig nem fürödnék egy halom meztelen nővel meztelenül. Nem vagyok kíváncsi más testére és én sem akarom mutogatni az intim részeimet. Az csak rám és a páromra tartozik.

Azért szerencsére válaszfal mindig volt, ha függöny nem is. Ha nem lesz nálatok, akkor én bikiniben fürödnék, vagy ha már mindenki alszik vagy csak mosakodnék vagy megkérném őket, hogy forduljanak el egy kicsit.

2016. jún. 7. 15:29
 8/9 anonim ***** válasza:
66%

ma 15:23

Ne legyél szégyellös... gondolj arra hogy jól nézel ki, jó tested van a többi mafla meg had irigykedjen :D

2016. jún. 7. 15:43
 9/9 anonim ***** válasza:
Sztem válaszfal mindenhol van. Amúgy én azt csinálnám, hogy utolsónak mennék, nem hiszem hogy lesz annyi zuhanyzó ahányan vagytok az osztályban.
2016. jún. 7. 16:13

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!