Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 3-nak ment a zöld pacsi.
Mellesleg a kérdést fordítva is fel lehetne tenni.
A legtöbb nő miért nem tiszteli a férfiakat?
- Ennyi értelme volt a kérdésnek. Amúgy álszent sem vagyok. Én sem vagyok hősszerelmes, de nekem se rendes lányok jutottak az életben. Lehet ez az oka.
Amelyik nő megérdemli, azt tisztelik, amelyik meg nem azt nem tisztelik.
Sőt azt is tisztelik egy darabig, amelyik nem érdemli meg, csak később rájönnek hogy nem kellett volna. Ekkor lehet, hogy egy darabig joggal nem tisztelik egyáltalán a nőket.
A pasik azért nem tiszteli ka nőket mert a sok elhasznált r*b*nc kiölte a pasikből a Tiszteletet. Mert azok a pasik akik minimális tiszteletet mutatnak a nő felé a nő visszaél vele és kihasználja ezek a bizonyos "barátzónás" pasik akiknek picsogtok hogy megcsalt a bunkó párotok...
A pasik azért nem tisztelik a nőket mert a nők ezt mutatják hogy nekik a pénzes bunkó s**gfejek kellenek akik mellet mehet a drámázás... Egy nőnek sem kell az a bizonyos Hüséges tisztelettudó pasi mert az "uncsi" ilyen egyszerü...
3. vagyok megint. Azt majdnem kihagytam, hogy ha egy nővel úgy bánok, ahogy egy emberrel szokásom lenne ha megelőlegezek neki egy kis emberséget és nem mint olyan a nő mint egy használati tárgy akkor egyből haverkodásnak veszi. Ha ez után esetleg randira hívom, ő már csak haverságot tud elképzelni kettőnk közt.
Ha egy nővel úgy bánok, mint egy alám tartozó tárggyal, amit úgy vettem, hogy a kényelmemet szolgálja, azért meg punci jár.Ja és persze az őszinteség is ugyanilyen tabu, ha dugni is akarsz, vagy legalább egyenrangú félként kezelést. Tövig kell benyalni, különben haragszanak.Szóval ez érdekes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!