Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk, veletek volt már olyan,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, veletek volt már olyan, hogy elélvezés után hosszú-hosszú percekig állva maradt a farkatok?

Figyelt kérdés
2016. jún. 6. 22:06
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Párszor előfordult, nem tudom mi volt az oka, de ugyanúgy merev maradtam. Persze kicsit érzékenyebb volt a makkom de kb 2 perc után újra használatra kész voltam.

Amikor csajjal volt először ilyen akkor eléggé meglepődött :D

25F

2016. jún. 6. 22:08
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen volt már párszor így...
2016. jún. 6. 22:12
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Velem mindig ez van. Ha elélvezek nem lankad le, hanem állva marad. Így több menetet is bírok megállás nélkül. Lehet ezért jó a vérpénisz vagy nem tudom, de mázlim van :P
2016. jún. 6. 22:23
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
A barátomnál is gyakori, hogy nagyon keveset veszít a merevedésből, így nem kell sok a folytatáshoz.
2016. jún. 7. 01:23
 5/9 Daidalosz ***** válasza:
100%
Mindig igy van.
2016. jún. 7. 06:32
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2016. jún. 7. 07:42
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen volt. Sőt egy alkalommal mikor egyik exemmel (már a szakítás után) összegabalyodtunk az első kör csak szájjal volt tőle, de kb. 10 percen belül újra olyan kemény volt mint az első menet elején. Addig soha ilyen élményem nem volt, de azóta is csak nagyon ritkán ha baromira fel vagyok izgatva.
2016. jún. 7. 09:32
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
volt, volt hogy fél perc pihenést csináltam, de még benne voltam és szépen lassan folytattam tovább. Én úgy vettem észre, hogy inkább akkor jön ez össze ha aktívan szexelek, ha napi többször is, akkor úgy benne vagyok. Ha jó pár napig nem volt és elsülök akkor teljesen ellazulok. Bár sosem volt probléma még egyszer felállítani, csak max kedvem megy el.
2016. jún. 7. 09:39
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Én egy olyan ikerpárt ismerek,akik akárhányszor elélveznek,ugyanúgy tudják folytatni,nem lankad le nekik.Az egyikőjükkel randiztam egy ideig és mikor lefeküdtem vele,teljesen le voltam döbbenve,hogy már 3x elélvezett és még mindig állt neki és folytatni akarta :D Mondta,hogy az ikertesója is ilyen.
2016. jún. 7. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!