Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek egy ilyesmi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek egy ilyesmi alakról?

Figyelt kérdés

[link]

Hasonló alkatom van mint a képen a lánynak, talán kicsit nagyb mellekkel. (170cm vagyok 68 kg)

Sokat sportolok, szóval viszonylag izmos vagyok. Látszik a karomon, vállamon, combomon. A hasamon van egy kis felesleg, de nem vészes.

Srácok titeket zavar, ha egy lány nem kifejezetten törékeny, inkább formás, husisabb, de nem olyan puhány fajtából? Jó az állóképességem, szeretek sportolni, de nincs valami tökéletes testem. (sokat eszem talán)

2016. jún. 6. 15:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
teljesen jó. inkább legyen sportos, vagy teltebb, de a sovány-csont és bőr kategória nem az esetem
2016. jún. 6. 15:25
 2/11 anonim ***** válasza:
Nekem is bejőn
2016. jún. 6. 15:27
 3/11 anonim ***** válasza:
az alak jó csak a melle kicsi
 4/11 anonim ***** válasza:
Jó ez, de inkább magadról tegyél fel egy képet!
 5/11 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
Megnéznélek téged is.:D Barátinak tűnik.
 6/11 anonim ***** válasza:

Na ilyen az optimális alkat.

Bírom a lányokat akik hót soványak, meg csak sali és csak diétás kóla, de nem sportolnak. Lehet, hogy vékony, de nulla izom, nulla feszesség, és simán zsírosak ők is, csak nem látszik rajtuk. :) De löttyedt a fenék, puha a has, rugalmatlan combok, stb. Sorolhatnám.

A vicc, hogy van lányismerősöm aki kb olyasmi alkatú mint te 38-42 közti ruhaméretek jók rá, és emiatt már plus-sizenak mondják. Pedig aktívan sportol vagy 20 éve majdnem napi rendszerességgel, és simán csak izmos, de nem annyira, mint egy top fitness csaj, csak van rajta izom.

Na ő tök jól néz ki egyébként pedig már elmúlt 40 de nem csak letagadhat akár egy 10-est a korából hanem kortól függetlenül az alakja irigylésre méltó bármelyik lánynak.

2016. jún. 6. 15:41
 7/11 Secret184 ***** válasza:

Nekem nagyjából ez tűnik a tökéletesnek. :) Amúgy is pártolom, ha egy lány sportol, és ahogy már más is írta elég gáz, ha valaki úgy próbálja megtartani a külsejét, hogy csak diétázik és zöldségeket eszik. Lényegében véve a csak diétás emberek csak annyiban különböznek a kövérektől, hogy nincs hasuk, amúgy az erőnlétük ugyanúgy nulla.

A kis felesleget amúgy el lehet tüntetni, ha nagyon zavar, csak mindig 40 percnél hosszabb időket töltsél el mozgással (ennyi idő után legkésőbb mindenkinél elindul a zsírégetés folyamata elvileg). Van pár kaja, amit messziről kerülj el, főleg a sütiket és a tésztákat, meg persze a kenyeret, hacsak nem rakod be a pirítóba. De az én szememet speciel cseppet se zavarja, ha van egy kicsi pocija a lánynak sőt. :P

2016. jún. 6. 16:16
 8/11 anonim ***** válasza:
sunáznám
2016. jún. 6. 16:54
 9/11 anonim ***** válasza:
Az, hogy fúúúúúúú....:D Ez már döfi.
2016. jún. 6. 19:02
 10/11 anonim ***** válasza:

Ha ilyen vagy ehhez hasonló alkatod van akkor hidd el nem lesz gond.

Ez az alak tökéletes, vonzó és izgató.

2016. jún. 6. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!