Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan akinek a barátjának hasonló fétise van?
Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy a barátom mell mániás. És azt szeretné ha közbe tej is folyna a mellemből. Neten beszélgetet emberekkel h ha vki nem várandós annak lehet e teje. És azt irták neki, hogy igen tejserkentő tea tuti meginditja de h van h csak folyamatosan szivni kell és beindul a termelés. Én fogamzásgátlót szedek tehát nem merek ilyen teát inni. Most 3 napja reggel délbe meg este maszirozza, szivja minimum fél órát.áttetsző cseppek jönnek kibelőle más nem. Az a kérdésem vkinek ez bevált és igaz-e, hogy lehet így tejem ha nem várok gyereket.2016. jún. 5. 22:14
2/6 A kérdező kommentje:
Hát az oviba se szopnak már a gyerekek. Nem tudok vele mit csinálni probálok a kedvére tenni. Szedni nem szedek v iszok semmit se ezért. De ha igy elindul hát szivja. Nekem ebből eddig csak jó volt szeretem ha kényesztetik a melleimet is ;)
2016. jún. 5. 22:37
4/6 anonim válasza:
Nálam nem teljesen ilyen volt, inkább az volt, hogy az exemnek teljesen ráfüggtem a mellecskéire, nem bírtam ki hogy ne fogdossam, nyalogassam őket állandóan XD Meg olyat játszottunk, hogy lefeküdtem, letakarta a szemem, és belelógatta a számba valamelyik mellecskéjét, és nekem ki kellett találnom, hogy a jobb vagy a bal az, miközben megnyalogattam :D
De amúgy ez a kérdéshez csak a mellmánia kapcsán kapcsolódik
5/6 anonim válasza:
Figyelj, a kérdés az hogy te hogy állsz ehhez a dologhoz. Ha zavar akkor nyilván nem lehet hosszútávú kapcsolatot építeni erre. Vannak olyan nők akiket ez izgat, ilyen párt kell találnia a barátodnak. Semmilyen fetissel nincs baj amíg két ember négy fal között élvezi.
6/6 A kérdező kommentje:
Amig nekem csak jó van belöle addig egyáltalán nem zavar. Azt megbeszéltük, hogy így próbálkozhat, de semmit nem veszek be ezért meg nem iszok semmilyen teát.
2016. jún. 6. 15:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!