Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Belemennétek a hármas szexbe?
Soha életemben nem vonzódtam a saját nemem iránt, sőt, kimondottan visszataszítónak tartottam a dolgot. A párommal viszont még a kapcsolatunk elején (3 éve vagyunk együtt) elmondtuk egymásnak a legtitkosabb fantáziánkat, és a párom a hármas szexet mondta (2 nővel). Bízunk egymásban, úgyhogy nem ezzel van a problémám, hogy félrelépne vagy hasonló. Sőt, az utóbbi pár hónapban belegondoltam, és már nem is volt olyan visszataszító. Egyszer szex közben mondtam is a páromnak, hogy elgondolkoztam rajta, majd amikor ecsetelni kezdte, hogy mit csinálna velem egy másik lány előtt, nagyon felizgultam. Szex után nevettünk egyet az egészen, és tiszta fejjel átgondolva kicsit betegnek is tartottam magam miatta.
Ti hogy vagytok ezzel a kérdéssel? Nem lenne utána más (rosszabb) a kapcsolat vagy a szex? Nem félnétek, hogy a pasi máskor is rá gondol majd?
Ha valakinek volt már ilyen tapasztalata, akkor azt is szívesen olvasnám.
Köszönöm az értelmes válaszokat előre is!
tudom ez most nem "igazságos", de én ilyenbe csak úgy mennék bele hogy én, a barátom meg még egy pasi
ha +1 lány nem....én nem bírnám elviselni a másik csajt...
Mi csináltuk a feleségemmel és még egy lánnyal hármasban, semmilyen hatása nem volt a kapcsolatunkra (akkor volt csak feszültség belőle amikor kerestük azt a bizonyos harmadikat mert folyton felültettek bennünket és ez egy idő után már köztünk is feszültséget keltett). Egyszer megtörtént, az NAGYON jó volt, pedig a feleségem sem biszex, de Ő is szeretné újra, csak hát nincs kivel. Nyilván itt a férfi felelőssége figyelni arra, hogy azon a keskeny határvonalon maradjon ami még érezteti a hazai pályán lévő lánnyal, hogy Ő van otthon, de nem degradálja tárggyá az újonnan harmadikként csatlakozót. Ez nem könnyű, ismerni kell hozzá egy kicsit a lányokat, előre tisztázni, hogy kinek mik a határai és mik a vágyai, de egyébként semmi baj sincs vele, Nekem pl. ez nagyon jól ment, azóta is nagyon szeretnénk ilyet csinálni csak sajnos a harmadikunk közben bepasizott.
Mindig azt szoktam mondani, hogy a szex egy örömforrás, egy jó dolog és ez független a résztvevők számától és nemétől ha azok felnőttek és kölcsönös beleegyezés alapján vesznek részt benne. Persze van egy csomó ember aki nem tudja ezt kezelni és emiatt elítéli, de ez az Ő bajuk.
(27F/27L)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!