Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok hozzátok lenne kérdésem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok hozzátok lenne kérdésem! Feküdtetek már le úgy a párotokkal, hogy közben menstruáltatok? Ha igen, utána megjött a menzesz ahogy kellett vagy késett?

Figyelt kérdés
Én lefeküdtem a barátommal úgy, hogy a menstruációs napok végénél jártam. Persze védekeztünk, bennem ment el de a gumit ellenőriztük és nem volt lyukas. De már 12 napja késik és aggódunk. A válaszokat előre is köszönöm :)

2016. jún. 5. 20:15
 1/6 anonim ***** válasza:
Honnan veszed, hogy a gumi nem véd a menzesz alatt? Az mindig véd.
2016. jún. 5. 20:17
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen tudom, nem az a lényeg. Hanem, hogyha valakinél ez miatt késett mennyi idő telt el a következő menstruációáig?
2016. jún. 5. 20:21
 3/6 anonim válasza:

Nekem mindig normális volt utána.

De csinálj egy tesztet. Ha negatív, akár később ismételhetsz is ha addig nem jön meg. De ha az is negatív, akkor doki!!!

2016. jún. 5. 20:22
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem kéne hogy befolyásolja. Nekem még nem késett sose miatta.
2016. jún. 5. 20:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha késik, akkor nem e miatt. Sima szex volt.
2016. jún. 5. 20:47
 6/6 anonim válasza:
Késhet mi 1x csináltunk ilyet és 10 napot késett azelőtt meg mindig pontosan jött
2016. jún. 5. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!