Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Volt már olyan, hogy suliban vagy ilyen helyen felizgultatok úgy, hogy a bugyitok, esetleg a nadrágotok is átlátszott?
Figyelt kérdés
Ha igen leírnátok? Vagy ha úgy van akkor privátban? Mit csináltatok utána? hogyan takargattátok?2016. jún. 5. 16:52
2/11 anonim válasza:
Edzésen fordult már elő:D
De nem látszott szerencsére:)
17/l
3/11 anonim válasza:
Nekem szerencsére nem lett olyan a nadrágon,csak a bugyim. 21/l
4/11 anonim válasza:
sokszor volt ilyen, amikor már kicsit durvábban be voltam indulva, akkor ha volt rá lehetőség elvonultam egy üres terembe, ami amúgy egy kis zeneterem volt és sosem volt ott senki....:D
bugyin átlátszódott, de nem látta azt senki, általában szoknyát hordok
5/11 anonim válasza:
Ha látszik akkor nem takargatom mert az még feltűnőbb.Inkább nem is veszem tudomásul és hagyom hogy megszáradjon.
6/11 anonim válasza:
Hogyne.. Volt, hogy a bugyi tucsogott, paráztam is, hogy látják majd :D de a nadrágra nem ütött át :D
Hát igaziból, tényleg meg kell várni amíg megszárad :D
7/11 anonim válasza:
Velem is edzesen fordult elo.😂
18/L
8/11 anonim válasza:
Es en megkerdezhetem mire izgultatok ugy fel? :D
9/11 anonim válasza:
Volt már ilyen, de egy volt nagyon emlékezetes, tocsogtam és nagyon kívántam egy fiút akiről fantáziáltam. Közben álltam kint szüneten a barátnőimmel, de senkinek nem tűnt fel semmi, természetesen viselkedtem és a nadrágom sem ázott át :D 18/L
10/11 anonim válasza:
Azért is használom a tisztasági betétet. Jó ilyenkor. Csak cserélem, és minden OK.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!