Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a párotok előtti maszturbálásról?
Férjemmel különböző a szexuális étvágyunk, van, amikor ő szeretné gyakrabban, van amikor én. Szerintem ezzel alapjáraton nem lenne semmi probléma.
A legutóbbi alkalommal viszont volt egy nagyon csúnya veszekedésünk. Volt egy hónap, amikor nem tudtunk együtt lenni nőgyógyászati okokból, de többször is kielégítettem orálisan, illetve volt hogy éjszaka arra ébredtem, hogy maszturbál. Amikor először együtt tudtunk lenni újra, én már alig bírtam magammal, és legszívesebben egész éjszaka együtt lettem volna vele. Ő viszont beérte egy aktussal. Természetesen megértettem, én viszont nem bírtam magammal, és amíg ő filmet nézett, én magamhoz nyúltam. Ezek után ő kikelt magából, hogy biztosan nem tud rendesen kielégíteni, azért nyúlok magamhoz, és hogy ezzel megaláztam őt meg a férfiasságát is.
Máskor is volt már ilyen, akkor vagy felizgatta, vagy nem szólt egy szót se, de ekkora botrányt nem csinált soha.
Mit gondoltok?
Önbizalom hiányos a férjed,nem kicsit.
Nincs ebben semmi rossz amit csináltál,csak el kéne gondolkoznod... De mndegy Te tudod.
Szerintem is túlreagálta, inkább örült volna neki :)
Ez egy tök normális dolog egy kapcsolatban.
Én is van amikor ezt csinálom ha a párom fáradt szex után és én még nem elégültem ki, de őt sosem zavarta. 23/L
szerintem is túl reagált
miért nem nyalt ki többször...amíg remegve pihegve elég nem lett volna neked,,,???
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!