Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a párotok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a párotok előtti maszturbálásról?

Figyelt kérdés

Férjemmel különböző a szexuális étvágyunk, van, amikor ő szeretné gyakrabban, van amikor én. Szerintem ezzel alapjáraton nem lenne semmi probléma.

A legutóbbi alkalommal viszont volt egy nagyon csúnya veszekedésünk. Volt egy hónap, amikor nem tudtunk együtt lenni nőgyógyászati okokból, de többször is kielégítettem orálisan, illetve volt hogy éjszaka arra ébredtem, hogy maszturbál. Amikor először együtt tudtunk lenni újra, én már alig bírtam magammal, és legszívesebben egész éjszaka együtt lettem volna vele. Ő viszont beérte egy aktussal. Természetesen megértettem, én viszont nem bírtam magammal, és amíg ő filmet nézett, én magamhoz nyúltam. Ezek után ő kikelt magából, hogy biztosan nem tud rendesen kielégíteni, azért nyúlok magamhoz, és hogy ezzel megaláztam őt meg a férfiasságát is.

Máskor is volt már ilyen, akkor vagy felizgatta, vagy nem szólt egy szót se, de ekkora botrányt nem csinált soha.

Mit gondoltok?

2016. jún. 5. 13:07
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Azt, hogy a férjed egy idióta. Ő neki szabadott maszturbálni az éjszaka közepén?
2016. jún. 5. 13:09
 2/9 A kérdező kommentje:
Azt mondta, azért zavarta ennyire, mert szex után voltunk nem sokkal. És máskor nem szokott ilyen előfordulni, de most ez a szexmentes idő megtette nálam a hatását.
2016. jún. 5. 13:18
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Önbizalom hiányos a férjed,nem kicsit.

Nincs ebben semmi rossz amit csináltál,csak el kéne gondolkoznod... De mndegy Te tudod.

2016. jún. 5. 13:21
 4/9 anonim ***** válasza:
Hülye a pasi! Inkább beszállt volna a dologba!
2016. jún. 5. 13:25
 5/9 anonim ***** válasza:
Engem izgat ha csaj a szemem láttára nyúl magához.
2016. jún. 5. 13:29
 6/9 anonim ***** válasza:

Szerintem is túlreagálta, inkább örült volna neki :)

Ez egy tök normális dolog egy kapcsolatban.

Én is van amikor ezt csinálom ha a párom fáradt szex után és én még nem elégültem ki, de őt sosem zavarta. 23/L

2016. jún. 5. 13:32
 7/9 anonim ***** válasza:
Nincs semmi baj azzal, amit csináltál... Kicsit mintha kettős mércével mérne a férjed. Amúgy erre is ugyanaz a válaszom, mint itt a legtöbb kapcsolati problémára: üljetek le, beszéljétek meg.
2016. jún. 5. 13:32
 8/9 RRR ***** válasza:

szerintem is túl reagált

miért nem nyalt ki többször...amíg remegve pihegve elég nem lett volna neked,,,???

2016. jún. 5. 14:21
 9/9 anonim ***** válasza:
Igaza van a férjednek. Tényleg nem tudott kielégíteni. A megalázást meg megérdemelte, miért nem folytatta akkor orálisan, hiszen ha magad ki tudod elégíteni, akkor erre ő is képes lett volna. Ha meg olyan tökéletesnek tartja magát, akkor bizony később komoly problémái lesznek még az egoizmusa miatt.
2016. jún. 5. 14:46

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!