Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van itt olyan fiu akit már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan fiu akit már kértek fel aktfotozásra? Ti bevállalnátok ilyesmit? Igényesebb aktfotozást mernétek vállalni?

Figyelt kérdés
akt foto merészség szemérmesség szágyellős férfi
2016. jún. 5. 13:05
 1/8 anonim ***** válasza:
17%
Engem mar kertek fel, igaz h en lany vagyok:)
2016. jún. 5. 13:07
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Engem már kért ilyenre az egyik ismerősöm.
2016. jún. 5. 14:33
 3/8 anonim ***** válasza:
96%
Sajnos a külsőm nem olyan, hogy felkérjenek, pedig én szívesen vállalnám.
2016. jún. 5. 14:48
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
engem nem igazán akt fotózásra kértek fel hanem egy maszturbátor oktatófilmjéhez kellett a farkam :D hát mit ne mondjak nagyon furcsa volt de belementem mert a volt feleségem szexboltjába kellett (akkor még a feleségem volt) 45/F
2016. jún. 5. 15:23
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Két éve kaptam ajánlatot. Egy strandon jött oda hozzám egy hapsi aki bemutatkozott és előadta ajánlatát. Nem kellett sokáig kérlelnie és beadtam a derekamat. Tetszett a meló, szerződtetni akartak de nem mentem bele mert nem az én világom
2016. jún. 20. 09:31
 6/8 anonim ***** válasza:
59%
Nem kértek még fel, de jó testem van és bele is mennék.
2016. júl. 13. 18:59
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
igen kaptam ilyet és be is vállaltam
2016. szept. 14. 18:11
 8/8 anonim ***** válasza:
Én többször fotóztam már nőket és párokat is. Pasikat nem vállalok, azokat meghagyom a nőknek!
2016. nov. 28. 20:08

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!