Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan gondom bajom lenne hogy. Barátnőm alig ér hozzám úgy értem hogy csak csókolózunk már attól felállok meg ha simogat már attól is. Mit tegyek? Mikor oda kerül a sor hogy szeretkezzünk. Csók közben felizgulok nagyon és 2-5 percet birok csak.
Befolyásolja az hogy túl meleg oda bent mert mikor szeretkezünk érzem hogy nagyon meleg és forró és attól hamar elmegyek
Mit tegyek ellene?
Még ha nem is csókolózunk már be rakom és attól és elmegyek hamar..
Dugd meg többször.
Vagy ha nem birod akkor ujjazd meg rendesen ugye , hogy ne csak neki legyen jó.
Azzal hogy hamar elmész nem sok mindent lehet kezdeni. Max verd ki szex előtt...de annak mondjuk én sosem láttam értelmét..azért mondom dugd meg..aztán ha elmentél addig ujjazd amíg újra fel nem áll.
így tele van a tárad és csak 1 menetet bírsz?
nem értem.
amúgy annyi a dolog,hogy napi 2x megdugod 2 hónapon keresztül.
ennyi idő alatt meg kell szokjad a helyzetet.
csak persze ehhez kell egy türelmes csaj is,ilyesmire meg kb 1% hajlandó,a többi pár hét bénázás után szakít.
amit meg az elején kérdeztél az igen,normális.
csók,érintés,érzed az illatát és már áll is a farok.
amivel esetleg időt nyerhetsz,hogy ne dobjon ki az ez-
mielőtt találkoztok közvetlen előtte kivered a farkad,majd beveszel egy viagrát.
szétkúrod,így nyersz egy kis időt arra,hogy másnap normális módon is tudj rajta gyakorolni.
Eleinte a barátom is hamar elment.. :D
Nekünk a szex előtti petting... és az egymás előtti maszti segített :D
De valóban ma már sok lány hamar feladja és szakít. :/
Vesd ezt fel neki, ha szeret megérti és " segít ,, ha nem ... mindkettőtöknek jobb ha külön utakon mentek.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!