Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan készültetek fel az első együttlétre?
milyen volt? megbeszéltétek előre? mit tanácsolnál magadnak ha visszamehetnél az időben? milyen körülmények közt zajlott?
és a többi első milyen volt? a következő párotokkal
Teljesen spontán egy kisebb vita után. És nem ágyban párnák között. Igazából nem igy képzeltem el,de nem bántam meg. Elsők voltunk egymásnak,szép éveket töltöttünk el.
utána is spontán ,nálam. Bár ő lehet nem kellett volna az életembe,de tanulságnak fogom fel.
majd jött a mostani pár. Vele se beszéltük meg,de nekem elég egyértelmű volt,hogy akkor este fog megtörténni.
Vettem gumit.
Jó volt. Nem volt megbeszélve bár szülők nyaralni mentek ugyhogy lehetett sejteni.
Többi első? Bejött a huga pl.
meg ilyenek
volt normális is
#6: Tök mindegy, hol más is részegen vesztette-e el vagy nem, attól még ugyanolyan gáz. :)
1 hónap alatt olyan hűdee nagy szerelembe pedig nem lehet esni...
Túl hosszadalmasan, már ami a megbízható fogamzásgátlást meg az alkalmas helyszínt és időpontot illeti.
Így viszont nemigen maradt időnk és figyelmünk a technikai részleteken rágódni. Spontán csináltuk és csak hónapokkal később olvastam, hogy orvosi könyvekben is ugyanúgy ajánlják, ahogy velünk történt.
Részletes leírást találtok, ha a Szexualitás keresőjébe írjátok: szüzesség elvesztésével
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!