Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi ez a cuckold mentalitás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a cuckold mentalitás sok mai "férfi"-nál?

Figyelt kérdés

Mitől lett ennyi nyomorék, szolgalelkű, mazochista "férfi"? Úgy vettem észre a kérdések, a rájuk adott válaszok és azok értékelései alapján, hogy itt a GYK Szexualitás kategóriában rengeteg cuckold "férfi" van. Hogy süllyedhetnek férfiak olyan mélyre, hogy annak örülnek, hogy a nőjük mással szexszel? Mitől ez a beteges megalázkodás és szolgaság iránti vágyuk? Miért hiszik azt, hogy férfiként alsóbbrendűek és kötelességük a nőjüket szolgálni és megalázkodni előtte?

A cuckoldot elváró nők is szégyelljék magukat! Miért gondoljátok, hogy nektek szabad olyat amit a pasitoknak nem? Miért gondoljátok, hogy csak ti várhatjátok el a hűséget, de a pasitok már nem?

A cuckold színtiszta férfigyűlölet, mivel azon alapul, hogy a nőnek minden szabad és minden jár, viszont a férfi semmit nem várhat el. Nem értem miért támogatja sok "féfi"?

2016. jún. 4. 19:32
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
86%
Ezen és hasonló dolgokon sokat gondolkodtam és arra jutottam, hogy beteg a világ! A haverom megfogalmazása szerint: Az emberiség megérett a kipusztulásra!
2016. jún. 4. 19:37
 2/18 anonim ***** válasza:
83%
Én egy ilyennel se találkoztam még. De ha ezt élvezi, és a nőnek is tetszik, akkor nem tudom milyen alapon ítélkezel. Mindenki csinálja, amit élvez. Más azt élvezi, ha agyon verik, van olyan, aki azt, ha agyon verhet másokat. Miért bűn, ha találkoznak és "élvezkednek"?
2016. jún. 4. 19:37
 3/18 anonim ***** válasza:
0%
Engem sokszor megcsaltak ezért alakult ki
2016. jún. 4. 19:41
 4/18 A kérdező kommentje:

@19:37-es

De mi lesz akkor, ha média felkapja és divatot csinál belőle? Mit szólnál hozzá, ha sok nő ennek hatására elvárná a cuckoldot és azt mondaná, hogy szóba se áll olyan pasival aki nem engedi neki, hogy mással szexeljen?

2016. jún. 4. 19:43
 5/18 anonim ***** válasza:
35%
A legjobb dolog az ha látod a nődet hogy más is ki tudja elégíteni nem is akárhogyan! Mellé még mi is élvezzük ezt. Mi itt a baj? A feleségem nem a tulajdonom! Ha szép nem szabad hagyni hogy kizárólag én használjam csak. Bizony ehez kell talán egy kis bisexualitas is. Én élvezem ha láthatom hogyan sexel mással vagy elmeseli milyen volt a szomszéd fiúval. Sokkal jobb utána a sex vele. Általában a kisf@xuak ilyenek meg az idősebb pénzes palik.
2016. jún. 4. 19:47
 6/18 A kérdező kommentje:
És a férfi nincs magántulajdonként kezelve azáltal, hogy neki el kell tűrnie a megaláztatást? És ha a nőnek megvan a szabadsága hozzá, hogy félrekúrjon akkor a férfinak miért nem? Ha férfinak el kell viselnie, hogy a nője mással szexszel azért, hogy boldog legyen akkor a nőnek miért nem kell szintén elviselnie, hogy a férje más nővel szexszel, hogy ő is boldog legyen? Az a nő aki elvárja, hogy a férje hűséges legyen, miközben ő nyugodtan félremehet az nem magántulajdonként tekint a férjére?
2016. jún. 4. 19:55
 7/18 anonim ***** válasza:
95%

Valószínűleg egyszerre érzik azt, hogy a nők alacsonyabbrendűeknek látják őket a náluk jobb adottságú férfiaknál (és ezt akár évtizedek óta érezhetik), és igényük van a változatosságra, amit nem tudnak kiélni.

Valószínűleg nem nekik való a tartós párkapcsolat, legalábbis szexuálisan nem. Ugyanakkor nem néznek ki elég jól ahhoz, hogy kedvükre váltogathassák a nekik tetsző nőket. Nem keresettek a húspiacon, és azok a férfiak, akik nem keresettek a genetikai adottságaik alapján, mindig le kell hogy tegyenek valamit az asztalra a szexért cserébe. Ha nem tudnak, mert házasok vagy párkapcsolatban élnek, és mondjuk nincsenek tele pénzzel, teljesen érdektelenné válnak a nők számára. (A szabályt ismerjük, vagy tetszel, vagy hasznos vagy egy nő számára, vagy nem létezel).

Hosszú ideje élnek ugyanazzal a nővel, és elvesztették a szexuális érdeklődésüket, és a nő sem tekint rájuk férfiként, talán sose tekintett, azért azt írjuk gyorsan le, hogy nem minden nő szerelemből házasodik, sokaknak életcéljuk mások kihasználása, ilyet szerintem mindenki ismer. És akkor előáll egy ilyen hülye helyzet, a nőt százezren kívánják szexuálisan, akkor is, ha átlagos, a férfi nem kell senkinek, és érzi az alárendeltségét a nőhöz és az alfa férfiakhoz képest.

Hogy ebből hogyan jön az, hogy élvezi azt, hogy dugják a feleségét, azt nem tudom, talán nem élvezi, csak az asszony manipulálja, mert neki meg ehhez van kedve, és ő meg azt szokta meg, hogy minden úgy alakul, ahogy ő szeretné.

De az tény, hogy nagyon sok férfiban össze van törve a férfiasság belül, és efelett nem ítélkezhetsz, mert nem tudod, hogy min ment keresztül.

2016. jún. 4. 20:04
 8/18 anonim ***** válasza:
51%

Nagy tévedésben vagy kérdező. A cuckoldot nem a nők "követelik", vagy "várják el" a férjeiktől, hanem az pont a férfiakat izgatja. Itt egy fórum erről, érdemes beleolvasni:

[link]

A legtöbb "újonc" azzal nyit, hogy hogyan tudná rávenni a feleségét, mert amikor megemlíti neki, akkor mereven elzárkózik előle. Amúgy meg ez a kettejük (hármójuk) magánügye.

Ebbe beleszólni nem lehet, és nem érdemes megint egy jó kis alapot szolgáltatni a "bezzeg a nők azt hiszik, hogy nekik mindent lehet" című vitához.

Utolsó válaszoló meg egészen rossz irányban jár, ezek éppen hogy szexuálisan nagy jó összhangban, és mélységes harmóniában lévő párok, akik kívánják és élvezik egymást. Nem véletlenül mondja mindenki, aki tudja is, hogy miről van szó valójában, hogy kihűlt kapcsolatot hármassal, cuckolddal feldobni szigorúan TILOS.

2016. jún. 4. 20:14
 9/18 anonim ***** válasza:
Hát ezt én sem értem! Szerintem is ezek mentálisan beteg emberek. És meggyőződéssel állítják azt, h az ő kapcsolatuk ezáltal sokkal mélyebb, mint azoké, akik a szexet csak a párjukkal tudják elképzelni. Én már sok vitát lefolytattam itt ezzel kapcsolatban, de továbbra sem sikerült ezt megértenem, pedig alapjában véve elég nyitott vagyok, és próbálom kiterjeszteni a látókörömet, de ezt valahogy nem bírom bevenni...
2016. jún. 4. 22:08
 10/18 anonim ***** válasza:
Itt nem arról van szó, hogy a nő e mögé bújik, hogy mással is szexelhessen. A pasi ott van és bámulja, ahogy ketten csinálják. Ez teljesen más kategória.
2016. jún. 4. 22:32
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!