Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányoknak ha kellemtelen az orális szex, és mégis
elmondták, hogy csinálták, akkor ezt hogy kell érteni?
Figyelt kérdés
Tehát szerinte gusztustalan, meg milyen dolog az, hogy a nő szájába veszi más férfinak a péniszét, de közben ez a lány már egyszer kinyögte, hogy hát kényeztette már párszor orálisan a barátját vagy más fiút.
Nők mondandójában nem kell logikát keresni, idióták.
2016. jún. 4. 17:43
2/7 anonim válasza:
Nem feltétlenül álszentség. Sajnos sok lány gondolja azt, hogy a szex egy kötelesség, és neki az a dolga, hogy kielégítse a partnerét bármi áron, tehát nem gondolják, hogy nekik is élvezni kéne az egészet, képesek magukra erőszakolni dolgokat, amikre nem csak hogy nem vágynak, de akár konkrétan taszítja is őket. Ha ehhez társul egy bunkó srác, aki nem veszi észre vagy esetleg egyáltalán nem zavarja, hogy a lány valamit nagyon nem élvez, nagyon kellemetlen neki, akkor akár hosszútávon is mehet így a dolog.
2016. jún. 4. 17:48
3/7 anonim válasza:
Nem álszentség. Ő nem szereti csinálni, de mégis csinálja, hogy a barátjának örömet okozzon ezzel. Ezt most tényleg le kell neked fordítani, mert magadtól nem érted meg? Vagy te soha nem tettél még a párodért semmit, amihez neked nem lett volna kedved, de neki igen?
2016. jún. 4. 19:02
4/7 anonim válasza:
Én pl. soha nem tettem meg 1 lánynak sem olyat amihez nem volt kedvem,de az a szerencsés pasi vagyok aki bármit megtesz mert minden örömet okoz,mert adhatok!!! Sosem merül fel bennem olyan hogy muszájból csinálok valamit.Álszentségnek tartom aki olyat csinál amit nem szeret főként azért mert aki így csinálja az még szarul is csinálja.Annál aki imádja amit csinál jobban csinálni nem lehet mert szívből adni akar,a többi az meg semmi.Olyan mint ha elmennél 1 pénzeshez aki muszájból csinálja.
2016. jún. 4. 21:19
5/7 anonim válasza:
# 2/4 Ha lányok a szexet kötelességnek élik meg akkor az már korán gond. Akkor minek is nekik a pasi? Én olyan lányt aki kötelességnek érezné a velem való szexet,megmutatnám neki melyik az az ajtó amin ki kell mennie,és soha többet vissza nem jönnie rajta.Másrészt kb 20-25 lánnyal voltam életem során kapcsolatban,de mindeggyikben aktív szerepet játszottam,mert a lányok többsége csak elvárja hogy a szexben is a pasi adjon,ők meg elvannak.Ez alatt azt értem hogy 1 normális szexben a pasi meggba...a a párját rendesen a csaj meg élvezi és ennyi? ha még nem is orálozik rendesen akkor mit ad vissza a párjának? vagy ez természetes hogy mindig mindenben a pasi adjon a csaj meg élvezze és ennyi? A kapcsolatban is így van,a pasi bizonyítson a nő meg majd választ? És a nő mikor bizonyít? A lányoknak van a legjobb sorsa,de mindig sírnak,tenni meg nem tesznek semmit.
2016. jún. 4. 21:27
6/7 anonim válasza:
#1: Az általánosítás nem mindig szerencsés dolog.
Am nem álszentség -mint ahogy írta valaki-.
Az álszentség ,hogy ha valaki ziher prűd -persze csak kívül-
,de belül meg egy hadd ne írjam le...
Utána jönnek a következő opciók ,hogy "Nem velem van a baj ,hanem...":
1.) Minden férfi csak arra gondol
2.) Minden férfi egy szemét disznó
3.) Mai világban a férfiaknak csak a szex számít ,a szerelem nem
stb...
2016. jún. 5. 17:25
7/7 anonim válasza:
Ha mondja hogy utálja akkor miért csinálja?
Illetve az is lehet,hogy valamiért később utálta meg (mert történt valami közben) de akkor azon kéne ügyködni,hogy ez a gátlás elmuljon.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!