Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Egyes nők tényleg képesek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyes nők tényleg képesek orgazmusra szoptatás közben?

Figyelt kérdés
2016. jún. 4. 03:23
 1/10 anonim ***** válasza:
51%
Van olyan nő,aki úgy is képes elérni az orgazmust,hogy nem ér magához..
2016. jún. 4. 03:24
 2/10 A kérdező kommentje:

Na az már kemény! Más nőt meg gyömöszölnek éveken át, még sem jut el a csúcsra.

Orgazmus esetében nincs egyenlőség.

2016. jún. 4. 03:31
 3/10 anonim ***** válasza:
22%

Ha magasabbra állítod az ülést,szinte biztosan lesz orgazmusod,mert ahogy mélyebben van a pedál, előrébbhajolva kell tekerned és akkor a csiklót fenékriszálás közben állandóan birizgálja.

Viszont az a veszély,hogy orgazmusnál ne nagy forgalomban legyél,mert befolyásolhatja az úttartást,el is eshetsz ha érzékenyen érint a pillanat.

2016. jún. 4. 06:14
 4/10 anonim ***** válasza:
26%
#3-as vagyok bocs elugrott a kérdés,mert a biciklis orgazmusra válaszoltam......so sorry!
2016. jún. 4. 06:17
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Az emlőbimbó izgatása oxitocin hormon termelődését eredményezi, ami viszont orgazmushoz vezet.
2016. jún. 4. 08:06
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Igen, sőt, van, aki még szülés közben is. Az oxitocin méhösszehúzódást okoz, ami akár kellemes is lehet.

Nekem a szoptatás inkább fájdalmas volt az elején, császárom volt, durván fájtak ezek az összehúzódások. Aztán semleges lett.

2016. jún. 4. 09:33
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Elképzelhető,bár elég hihetetlen...Ahhoz képest,hogy én kétszer elélveztem álmomban,úgy hogy hozzá se nyúltam magamhoz nő létemre,hát ezek után már nem lepődök meg,ha szoptatás közben is elélvez valaki.
2016. jún. 4. 09:48
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez is mutatja,hogy az orgazmus agyban dől el.
2016. jún. 4. 09:49
 9/10 anonim ***** válasza:
59%
A nők többsége képes rá.
2016. jún. 4. 13:45
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
szerintem lehetséges, én csak orgazmus közeli állapotba tudom ingerelni magam, kezemmel úgy hogy a puncimat nem ingerlem, igaz elélvezni nem tudok így, de ilyenkor 2-3 mp izgatás elég az orgazmushoz 19/l
2016. jún. 5. 18:15

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!