Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, volt már olyan, hogy azért vettétek el egy srác szüzességét, mert a barátnőtök megkért rá, hogy segítstek a srácnak túlesni rajta? Hogy történt? Milyen volt a szex? Hány évesek voltatok és mennyi a srác? Hányadik partneretek volt?
Sose értettem, hogy miért kellene "túlesni" rajta.
A szex, pláne ha a szüzesség elvesztéséről van szó, százszor jobb egy harmonikus kapcsolatban, mint egy vadidegennel. A kezdők így is stresszelnek egy csomót, hát ha még olyasvalakivel kezdenek, akit nem is ismernek, akinek egyáltalán nem érdeke, hogy segítsen, támogassa az illetőt, áthidalják közösen a kezdeti nehézségeket.
Ha szeretek valakit, akkor nekem is érdekem, hogy a szex jó legyen. Ha viszont nem szeretem, akkor kb. lesz...om, ha elsőre nem teljesít tökéletesen, akkor mehet, amerre lát.
Nem, nincsenek gyökér barátnőim, akik rám akarják erőltetni a szexet :D
Ha a "barátnőm" ennyire szívén viseli a srác sorsát, feküdjön le vele ő, engem meg hagyjon békén.
Nem ilyen "baràtnő megkèr" dolog nem volt..
Kèt sràcnak voltam èn az első,de eggyikkel sem jàrtam,neten ismertem meg mindkettőjüket..
16 ès 23 èvesek voltak akkor...
Ha megszeretem akkor kit érdekel, hogy szűz.
20/l
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!