Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erotikus fotózás?
Ki vállalna be egy szexis, fehérneműs fotózást?
Minden kötöttség nélkül!
Kaptam ilyen felkérést, tetszik is, de nem tudom mit válaszoljak!
Mi is szeretnénk ilyent, mi lennénk a fotóalanyok.
Tudom, a mai világban ez nem egyértelmű, de mi egy hagyományos pár vagyunk. Férfi és nő.
Voltam ilyen fotózáson, és CSAK nagyon profihoz mennék, akinek már láttam a képeit. Ez ugyanis nem úgy működik, hogy odaállsz a kamera elé, és máris szuper képek készülnek rólad!
Eleve profi fotózáshoz kb. másfél-két óra a készülődés (smink, frizura), hogy tényleg jól nézz ki a képeken. Hiába természetesen szép valami, a kamera teljesen mást lát. Én teljesen ledöbbentem, mikor megtapasztaltam, hogy az élőben vadnak tűnő sminken a fotókon alig érvényesül, olyan, mintha nem is lenne. Szóval ilyen előkészületek nélkül belekezdeni sem érdemes.
És akkor a fotózás... az nem úgy működik, hogy odaállok a kamera elé, és máris szexi dög vagyok... kell idő, amíg megszokod a kamerát, a fotóst, megtanulsz természetesen mozogni, csábosan nézni. TELJESEN mást lát a kamera, mint amit gondolsz. Pl. nekem folyamatosan magyarázták, hogy képeken csak az asszimetria mutat jól, ami néha durván kifacsarodott pózokat jelent. Nekem ezek eleinte idegenek voltak, de képen tényleg baromi jól mutatnak.
Szóval ha nem vagy vérpfori modell, akkor úgy a 100. képnél szokod meg a kamerát, de ehhez kell egy olyan fotós, aki kihozza belőled, hogy tényleg szeressen a kamera.
Én összesen vagy 5 órát töltöttem egy ilyen fotózáson (előkészületekkel együtt), és a végére bizony eléggé elfáradtam. És lett belőle kb. 20 tökéletes kép (és több száz kevésbé jó), de az a 20 az olyan, hogy megérte!
Utána a barátnőm, aki lelkes amatőr, felajánlotta, hogy készít rólam további képeket. Én pedig azonnal, gondolkodás nélkül nemet mondtam. Mondtam neki, hogy már megtapasztaltam, hogy mi minden kell ahhoz, hogy tényleg professzionális képek szülessenek. Neki nincs stúdiója, sminkese, fodrásza, és olyan tapasztalata, hogy úgy tudjon irányítani, hogy abból tényleg profi munka szülessen.
Más is ajánlkozott már, hogy fotózna, neki is nemet mondtam. Én már CSAK profival vagyok hajlandó dolgozni, akinek ismerem a munkáját (beleértve azt is, hogy hogyan tud instruálni, segíteni a fotózás során). "Félkész", félamatőr képekért nekem nem éri meg több órát pózolni. Lehet, hogy jó lesz az is, de messze nem olyan, mint a profi képek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!