Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Büdös farok, darabok a számban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Büdös farok, darabok a számban? WTF

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Nagyon rossz élmény ért nem olyan régen. Korábbi pasimmal szakítás után pár hónappal találkoztam. Szex lett a vége,a lakásán, pislákoló gyertyafény mellett. Büdi volt a farka,de nem égbekiáltóan,csak olyan erősebb faxszag csapott meg. És mikor szopni kezdtem,mintha hintőporba nyaltam volna,valamik tapadtak a számhoz,és darabokba összeáll a szedtem ki a számból. Mi volt ez? Semmiféle fertőzést nem kaptam, persze a dugi elmaradt.

2016. jún. 3. 21:51
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
98%
Jó étvágyat mindenkinek, aki esetleg eszik.
2016. jún. 3. 21:52
 2/19 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
94%
ismered a túrórudit?
2016. jún. 3. 21:52
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Én azért csak megnéztem volna erősebb fény mellett hogy mi a franc van.
2016. jún. 3. 21:53
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
szimpla mosatlan fasz.. korábban kiverte és azóta se mosta meg, odaszáradt a dzsuva, te meg letisztítottad.
2016. jún. 3. 21:53
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát én épp most akartam enni... de ezek után meggondolom, és kidobom az összes Túró Rudit a hűtőből...
2016. jún. 3. 21:54
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
hát elég ratyi módon próbálod elvenni az emberek étvágyát...de sajnálom az enyémet nem tudtad :P
2016. jún. 3. 21:56
 7/19 anonim ***** válasza:
2016. jún. 3. 22:02
 8/19 anonim ***** válasza:
31%
Istenem, de gusztustalanok vagytok :D
2016. jún. 3. 22:06
 9/19 anonim ***** válasza:
Romlott túró rudi.Ergo legalább három napja nem mosott fax.Basszus.Megyek hányni.
2016. jún. 3. 22:11
 10/19 A kérdező kommentje:
Boccs. Nem direkt volt,elhihetitek milyen volt nekem.. Legalább legyen bennetek annyi,hogy nem néztek retardáltnak hogy egy ilyen sztorit kitalálok csak azért,hogy elvegyem az étvágyatokat. Akkor délben kérdeztem volna. Undorító volt,én számba volt,na.. Mindenkitől elnézést,jó éjt
2016. jún. 3. 22:35
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!