Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A szomszédom egy prostituált...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szomszédom egy prostituált akivel szeretnék én is lefeküdni, hogyha megteszem utána más lenne az, hogy minden nap látjuk egymást?

Figyelt kérdés
Meg még ahhoz is kéne tanács, hogy hogyan mondjam ezt meg neki ? Nem beszéltünk még csak köszönni szoktunk egymásnak, már régóta itt lakik ezért nem tudom mit szólna hozzá, hogy ennyi idő után jelentkeznék nála
2016. jún. 3. 20:05
 1/8 anonim ***** válasza:
Honnan tudod, hogy prosti? :)
2016. jún. 3. 20:05
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha van rá pénzed akkor szerintem neki mindegy.19/L
2016. jún. 3. 20:07
 3/8 A kérdező kommentje:
Az egész lépcsőház erről beszél meg hallottam már ahogy telefonon ezt egyezteti, meg abból is, hogy rendszeresen járnak hozzá férfiak
2016. jún. 3. 20:07
 4/8 anonim válasza:
Nem, mert legalább így nem kell messzire menni, ha munka van.
2016. jún. 3. 20:13
 5/8 RRR ***** válasza:

semmi nem változna,te egy mezei kuncsaft vagy

simán,nem hiszem,hogy újat tudnál neki mondani,mutatni

2016. jún. 3. 20:13
 6/8 A kérdező kommentje:
És mit mondjak neki ? Kopogjak be és kérdezzem meg mik az árak, vagy mit mondjak ?
2016. jún. 3. 20:15
 7/8 anonim ***** válasza:
Házi nyúlra nem lövünk. Az még talán okés lenne, hogy ha utána nem nagyon látnád, de utána nap, mint nap látni fogod, ami kicsit furcsa lesz. Megoldás: szerezz jó messze egy házat, majd feküdj le vele, és aztán már nem is fogod látni többet.
2016. jún. 3. 20:16
 8/8 anonim ***** válasza:
Vicces lesz, amikor a szomszéd pletykás öregasszony meglát ki- és bemenni, aztán másnap már az egész ház erről beszél.
2016. jún. 4. 17:21

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!