Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok titeket vonz a bondage világa? F 29év.
Én őszinte leszek, egy làny kiszolgàltatottsàga, szépsége vonz ebben a dologban, viszont életben nem csinàlnàm! Filmeket làttam màr ezzel kapcsolatban, viszont mi a jó abban, amikor egy làny tényleg bevàllal extrém dolgokat? Nàlatok hol a hatàr?
Olvastam olyat, hogy làny kezeit a feje fœlé kötözte az illető, bekötötte a làny szemét, és úgy volt a csaj egy napot!
Gúzzsal ugyanezt megcsinàljàk!
Szerintetek ez betegség?
Ti vàllalnàtok ilyen dolgot?
Hasonlò dolgot kérdeztem ma màr, a véleményetekre lennék kìvàncsi!
Mivel fiù vagyok, ìgy elsősorban a hölgyeket kérdezném, de persze mindenki vàlaszàra kìvàncsi lennék!
Mi az ami vonz egy lànyt, hogy ilyen helyzetben àlljon egész nap akàr?
Egész napra nem vállalnám be. Az már nem élvezetes.
De egy-egy estére szívesen. Te nőkön tartod szép látványnak, én meg férfiakon.
Izgató, amikor helyes "férfi állat" gúsba van kötve és azt csinálok vele, amit akarok.
26N
Én voltam már többször is több órán át meg kötözve meg bilincselve. Számomra élvezetes volt mivel előjátékként vagy teljes szex alatt alkalmaztuk. Elég sok félét próbáltam már, szem bekötés is sűrűn van.
De ezeket mind a párommal játszom egy idegennek nem merném.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!