Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Maszturbálás közben miért nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Maszturbálás közben miért nem jön sperma?

Figyelt kérdés
Az a problémám hogy hokizás közben nem jön semmi. Először arra gondoltam hogy nem csinálom elég ideig... Mostanában 4 naponta kb. 3/4 óráig rángatom a kolbászt de semmi... Valami ötlet?
2016. jún. 3. 18:48
 1/6 anonim ***** válasza:
eléggé oda tudsz koncentrálni? fel vagy tüzelve, vagy totál máson jár az eszed? ne azért csináld, mert görcsösen el akarsz élvezni, hanem, hogy jól érezd magad. akkor jobban megy.
2016. jún. 3. 18:51
 2/6 anonim ***** válasza:
Úgy olvastam, hogy Menstruálás közben miért nem jön sperma? XD
2016. jún. 3. 19:10
 3/6 A kérdező kommentje:
1. válaszoló.. egyáltalán nem máson jár az eszem..
2016. jún. 3. 20:27
 4/6 LoveiKarcsi válasza:
Életkorod? Lehet hogy még fiatal vagy.
2016. jún. 3. 20:58
 5/6 A kérdező kommentje:
14/f
2016. jún. 4. 06:28
 6/6 anonim ***** válasza:
igen még fiatal vagy majd lesz nekem 15 éves koromba jött elősször sperma nagyon megörültem neki :D
2016. jún. 6. 22:11

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!