Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ugye nem vagyok terhes?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye nem vagyok terhes?

Figyelt kérdés

A menstruációm elég rendszertelen, vagy hogy valami kicsit más, mint szokott, és máris késik. Vizsgaidőszak közepén vagyok, és 24.(vagy 25.) napra jött meg, pedig általában 28-29-30ra szokott, ha nem késik. Meg is lepődtem, és elég nehézkesen jött meg, barnázással kezdődött, és kicsit kevesebb is volt a megszokottnál, volt hogy fél napig alig jött valami, volt hogy rendesen, ahogy szokott, de ugyan úgy 6 napig tartott. Most viszont érzékenyek a melleim (mint menstruáció előtt) és kicsit gyakrabban is járok mosdóba, mint szoktam. Nagyon-nagyon ideges vagyok. Elméletben nem lehetek terhes, mert óvszerrel védekezünk, a barátom el sem megy bennem, olyan kézzel nem nyúl hozzám, és ellenőrizni is szoktam, hogy látok-e lyukat.

Mitől lehet mégis ez a mellérzékenység, ez a gyakoribb vizelési inger? Volt már valakivel hasonló?

Már nagyon bebeszéltem, hogy terhes vagyok.

21/N

2016. jún. 3. 17:48
 1/6 anonim ***** válasza:
Felfázás?
2016. jún. 3. 17:49
 2/6 A kérdező kommentje:

Voltam már régebben felfázva, és nem olyan.

Mondjuk kb. óránként megyek, amúgy 1,5-2 óránként szoktam.

2016. jún. 3. 17:52
 3/6 RRR ***** válasza:

nem valószínű

inkább az erős idegeskedés miatt késhet

vagy pici felfázás

2016. jún. 3. 18:02
 4/6 A kérdező kommentje:

Nem késik, épphogy előbb jött.

Pár napja múlt el.

2016. jún. 3. 18:04
 5/6 anonim ***** válasza:
Legyen a neve: Emánuel Jeremiás!
2016. jún. 3. 19:44
 6/6 RoseTyler ***** válasza:
Csinálj egy tesztet és kiderül.
2016. jún. 3. 20:50

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!