Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ti lennétek ennyire bátrak?
Bemernétek vàllalni, hogy mondjuk a fejed fölé ki lenne kötözve a kezed, és úgy kellene lened mondjuk egy teljes napig! Enni kapnàl, de csak úgy, hogy etetnek, és sehovà sem mehetnél el, még wc-re se!
Persze ez csak fikció, bdsm filmekben làttam ilyesmiket, az érdekelne, hogy mennyire mernétek feszegetni a hatàrokat! Ja és persze olyan emberrel gondoltam akiben meg is bìznàtok, hogy elengedne! Ha igen akkor mi az ami vonz? És ha nem akkor miért?
Igen, megfelelő partnerrel én kipróbálnám.
De persze néhány praktikus dolog azért kérdéses. Pl. wc-re miért nem..? Az azért kínos lehet. És egész nap egyhelyben állni? Elég fárasztó, és néha unalmas. De ha mondjuk ágyon fekve, kikötözve, néhány óraán keresztül, akár bekötött szemmel is, akár szétfeszített lábakkal is.. :) Na aaaz jöhet! :)
Utolsò!
Na jò igen wc-re kimehetsz!😁
Mondjuk őszinte leszek ebben a helyzetben persze enge! egy làny szépsége és kiszolgàltatottsàga vonz, de ihazad van, egész nap àllni, inkàbb màr kìnzàs lenne.
A làbad is ko lenne meg hàt a karod és a hàtad is.
Csak az érdekelt, hohy màsokat mi vonz ilyesmikben!
alapból nem szeretem ha ütnek,meg hasonlók.de ha van valami hát nevezzűk normálisabb lehetőség akkor igen.
tehát mondjuk abba,hogy:etet,nem mehtek ide-oda tehát a bezártság.
de kötözés az off,engem ne kötözzenekmeg,senki.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!