Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csajok ti lennétek ennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok ti lennétek ennyire bátrak?

Figyelt kérdés

Bemernétek vàllalni, hogy mondjuk a fejed fölé ki lenne kötözve a kezed, és úgy kellene lened mondjuk egy teljes napig! Enni kapnàl, de csak úgy, hogy etetnek, és sehovà sem mehetnél el, még wc-re se!

Persze ez csak fikció, bdsm filmekben làttam ilyesmiket, az érdekelne, hogy mennyire mernétek feszegetni a hatàrokat! Ja és persze olyan emberrel gondoltam akiben meg is bìznàtok, hogy elengedne! Ha igen akkor mi az ami vonz? És ha nem akkor miért?

2016. jún. 3. 17:29
1 2
 1/11 anonim válasza:
92%
nem. Én alapból szégyellősebb vagyok szval nem nem szívesen mutogatnám magam, főleg nem így. És azt sem tudnám hogy mit akar az illető csinálni. Borzalmas lenne.
2016. jún. 3. 17:37
 2/11 anonim ***** válasza:
95%
Én sem, de szerintem ez nem bátorság kérdése...Nem azért nem vállalnám be, mert gyáva vagyok, mert nem vagyok az, mert én már csak az a típusú nő vagyok, aki szereti az extrém helyzeteket, de egyszerűen semmi, de semmi értelmét nem látom ennek...Számomra se nem vonzó, se nem semmi, csak hülyeség...
2016. jún. 3. 17:42
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Igen, megfelelő partnerrel én kipróbálnám.

De persze néhány praktikus dolog azért kérdéses. Pl. wc-re miért nem..? Az azért kínos lehet. És egész nap egyhelyben állni? Elég fárasztó, és néha unalmas. De ha mondjuk ágyon fekve, kikötözve, néhány óraán keresztül, akár bekötött szemmel is, akár szétfeszített lábakkal is.. :) Na aaaz jöhet! :)

2016. jún. 3. 18:08
 4/11 anonim ***** válasza:
Dehogy, tudod te mennyire fájna a karom??
2016. jún. 3. 18:23
 5/11 Linó03 ***** válasza:
Hát én megbízom a barátomban, tehát ha erre vágyna, megengedném neki, de feltehetően bepisilnék és megfájdulna a hátam a mozgáshiány miatt, mellesleg elvesztegetünk vele egy egész napot, ami módfelett idegesítő.
2016. jún. 3. 18:23
 6/11 A kérdező kommentje:

Utolsò!

Na jò igen wc-re kimehetsz!😁

Mondjuk őszinte leszek ebben a helyzetben persze enge! egy làny szépsége és kiszolgàltatottsàga vonz, de ihazad van, egész nap àllni, inkàbb màr kìnzàs lenne.

A làbad is ko lenne meg hàt a karod és a hàtad is.

Csak az érdekelt, hohy màsokat mi vonz ilyesmikben!

2016. jún. 3. 18:25
 7/11 A kérdező kommentje:
Ihazatok van, köszi az őszinteségeteket, ha még lenne valaki, meghallgatnàm a véleményét!
2016. jún. 3. 18:27
 8/11 anonim ***** válasza:
Egy nap sok idő, ezt gondold át még egyszer. Rövidebb idő esetén egyébként bele, de csak a férjemmel.
2016. jún. 7. 16:06
 9/11 anonim ***** válasza:
Amúgy nekem a vécéremenetel megtiltása is tetszik benne. Valószínűleg magam alá pisilnék egy idő után, amiért izgi büntetést kapnék. A lényeg viszont, hogy foglalkozzon is velem közben, mert az nem buli, hogy unatkozunk és elcseszünk így egy napot.
2016. jún. 7. 16:10
 10/11 anonim ***** válasza:

alapból nem szeretem ha ütnek,meg hasonlók.de ha van valami hát nevezzűk normálisabb lehetőség akkor igen.

tehát mondjuk abba,hogy:etet,nem mehtek ide-oda tehát a bezártság.

de kötözés az off,engem ne kötözzenekmeg,senki.

2016. jún. 19. 15:05
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!