Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még valaki aki ezt érzi?
Van párom, egy édes kislányom, jó munkám, szép házam, kocsim... mindenem megvan amire csak vágytam régebben. De eszméletlenül magányos vagyok, sokszor csak leülök a kanapéra és nézek magam elé. Szeretem a párom de hiányzik a gyengédség a kapcsolatunkból. Biztos én is hibás vagyok, hogy igy alakult a dolog, nem szoktunk veszekedni, ez inkább ilyen "megszoktuk egymást 6év alatt" dolog. Itt a nyár, próbáltam programokra rávenni de sosincs kedve, ereje amit meg is értek, hisz napi 12-14órát dolgozik. Nem kérem, hogy oldjátok meg a problémám vagy, hogy tanácsokat adjatok. Csak érdekel, hogy más is hasonlo cipőben van e.
F/28
Igen, tudom miről beszélsz...
Elvárhatod a vátlozást, vagy tehetsz is érte. Én az utóbbit javaslom. Ha te gyengéd vagy, viszonzást is kapsz. Ha te kezdeményezel, ő is fog. Gondold ki, mit szeretnél, és csináld!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!