Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szűz fitymaszükület: arról...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

RobiiiH kérdése:

Szűz fitymaszükület: arról van szó hogy szűz vagyok és van egy eléggé (durva) fitymaszükülettem. Hogy ha le fekszem egy lánnyal akkor milyen baj történhet?

Figyelt kérdés
Volt egy baratnőm akivel már úgy voltunk hogy majdnem össze jött azelőtt elmondtam neki, hogy mi a helyzet és meg értette. De az aktus nem történt meg valahogy nem "mertem" be rakni mert nem tudtam mi lesz a következménye. Lehet vele szexuális életett élni? Vagy jobb ha előbb orvoshoz fordulok?!

2016. jún. 3. 00:16
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Gumival igen de a műtét valóban jobb megoldás
2016. jún. 3. 00:18
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Felszakadhat szex közben, ha sokáig tart az aktus akkor is fájdalmas lehet
2016. jún. 3. 00:20
 3/14 A kérdező kommentje:
De az a helyzet, hogy a gumi csuszik le róla..
2016. jún. 3. 00:22
 4/14 A kérdező kommentje:
Nem azért mert vékony hanem mert nem akad meg a makknál.. Erre van valami tipp? Első alkamat óvszer nélkül meg lehet oldani? így ebben az esetben?
2016. jún. 3. 00:23
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Keress fel mielőbb egy urológust az a leghelyesebb és a problémád örökre megoldódik . Nem kell görcsölnöd, gumiznod, meg a kutyafüle ...
2016. jún. 3. 00:56
 6/14 A kérdező kommentje:
Őő nálunk a korházban van olyan is hogy Bőr és nemi betegségek ha óda megyek az jó? Vagy kizárólag urológus?
2016. jún. 3. 01:01
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Csak az urológiát keresd, a bőr és nemi beteg gondozó fertőzésekkel, bőrbetegségekkel foglalkozik . Az URULÓGIA az viszont bevizsgál és pik pakk megoldja a szűkületet . Gondtalan, problémamentes további életed lesz szexuális téren .
2016. jún. 3. 01:16
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

"Első alkamat óvszer nélkül meg lehet oldani?"

Ha nem zavar, hogy 16 évesen apa leszel, akkor igen.

2016. jún. 3. 01:23
 9/14 anonim ***** válasza:
** UROLÓGIA
2016. jún. 3. 01:35
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Így hasonló helyzetben voltam annó, mint te! Be kövesd el az én hibámat, azaz nem szabad halasztgatni a dolgot! Menj el urológushoz mihamarabb! Hidd el, nem olyan nagy probléma ez ha normálisan kezeled a dolgot!
2016. jún. 3. 01:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!