Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen a szerintetek ideális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen a szerintetek ideális férfi szeméremszőrzet?

Figyelt kérdés

Sziasztok lányok! ☺

Az a helyzet, hogy lassacskán én is beleértem a szexuális kapcsolatok gyönyöreinek korába, és néha eszembe jut, vajon mit szeretnek a lányok, milyen a bozót ott lent. Sajnos, ha (akár vicceskedve, akár komolyan) megkérdezem ezt a barátnőmtől, vagy éppen a lánybarátaimtól, általában csak zavart nevetést, és gyors témaváltást érek el vele...😟 Igazából nincs nagyon szó erről sehol, senki nem ejt szót róla, és persze tudom, hogy személyfüggő, de esetleg lehetne róla szó, hogy páran leírjátok, mit gondoltok?

Kérlek, csak normális válaszokat írjatok, tényleg foglalkoztat, milyen az "átlag" vélekedés erről a dologról, és szerintem higiéniai szempontból is fontos dolog, az esztétikáról nem is beszélve!

Előre is köszi! 😘

2016. jún. 2. 22:50
 1/8 anonim ***** válasza:
77%
Rövidre vágott.
2016. jún. 2. 22:55
 2/8 Linó03 ***** válasza:
53%
Engem nem zavarna teljesen meghagyva sem, mert számomra a szőr csak férfiasság, de orálnál gyakran belemegy a számba (bocs a naturalizmusért) ezért inkább a rövidebbre vágottra szavazok (kp. 2 cm). Én a csupaszt nem szeretem.
2016. jún. 2. 23:03
 3/8 anonim ***** válasza:

nekem borotvált:DDD volt mikor meghagytam nagyobbra,de általánosságban a csajoknak ez jön be(már akivel nekem dolgom volt) plusz ugyvagyok vele ha a csajtól is elvárom,akkor énse legyek már szőrmók...

[link]

2016. jún. 3. 00:05
 4/8 anonim ***** válasza:
83%
Csupasz, géppel nyírt. Nem jó a hosszú
2016. jún. 3. 00:31
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2016. jún. 3. 07:40
 6/8 anonim ***** válasza:
33%

Én meg pont le**arom ki mit gondol vagy mond, tuti nem fogom borotválni soha az életben többet!

Párszor régebben megpróbáltam, de vagy véres álmok lettek a végei a próbálkozásoknak, vagy hetekig igazi túró rudim volt (piros pöttyös) -.-

Arról nem is beszélve, hogy mennyire tud szúrni már aznaptól kezdve...

Ráadásul valójában egy igazi nőt nem is zavarja ha szőrös.

30/F

2016. jún. 3. 08:00
 7/8 anonim ***** válasza:
89%
Borostás vagy teljesen csupasz.
2016. jún. 3. 09:17
 8/8 anonim ***** válasza:
ILYEN: [link]
2016. jún. 3. 19:19

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!