Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kaptad már rajta masztizáson bármelyik rokonodat?
Figyelt kérdés
Ha igen, kérlek írd le.
Lehet akár pasi/barátnő vagy bármilyen érdekes történet :D
2016. jún. 2. 22:42
1/14 anonim válasza:
Igen, az 5-6 éves unokatesómat:D Mondjuk nem rajtakapás volt, baromira nem érdekelte hogy ott vagyok, beszélgettünk miközben a gatyájában turkált és néha érdekes hangokat adott ki. Igyekeztem minél hamarabb kifogást találni hogy elmehessek:D
2/14 anonim válasza:
Igen és engem is kaptak már rajta.
3/14 BiTOPro97 válasza:
Nem, nálunk feltalálták a zárat. ;)
5/14 anonim válasza:
Én anyámra nyitottam rá egyszer mikor épp ezt intézte
6/14 anonim válasza:
A gyermekkori maszturbáció elég gyakori. Fiútestvéreim is állítólag csinálták, meg a bölcsiben az egyik kislány is, mikor aludt. (Ráadásul plüss nyuszival)
Úgy tudom, ez nem egészségtelen, sokkal inkább normális.
7/14 BiTOPro97 válasza:
#6 Nagynénikém szerint aki pszichiáter orvos és terapeuta, a mértékétől nagyban függ. Mert lehet szeret pótlás helyetti berögzült öröm forrássá válik. És korának megfelelően kell kezelni a gyereknél, és soha nem szabad ezért megszégyeníteni a gyereket. - és igen ezen rajta lehet kapni egy picit, hiába van zár. ;)
9/14 anonim válasza:
Nem . Sajnos
Bár nővéremet rajtakapnám szivesen.
Esetleg ha vkinek van sztorija az irjon.
16
10/14 A kérdező kommentje:
Utolsó, sok szerencsét! :) :)
2016. jún. 19. 09:22
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!