Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan gyakorolhatnám az orális szexet, hogy minél jobb lehessek benne?
Figyelt kérdés
Valami jó ölet?
18/L
2016. jún. 2. 21:23
1/7 anonim válasza:
Banán.
De pasival kell, mert úgy is rajta fogod látni, hogy mi esik jól neki. Más eszközökön a mélytorkozást tudod a legjobban.:)
N
2/7 anonim válasza:
Privát üzenetben mindjárt kapod az ötleteket:D
4/7 anonim válasza:
Kedves kérdező ezt úgy tudod szerintem legjobbsn gyakorolni ha odatérdelsz olyan valaki elé akivel szívesen benne lennél, szólsz neki hogy még nem vagy profi, csinálod csinálod egyszer csak meg jön az eredmény. Amúgy hidd el neki is isteni lesz szerintem. Itt sok lány leírta hogy hogy kell csinálni mert ez az egyik örökzöld téma. Sok sikert kívánok! :)
Amúgy szívesen lennék az illető helyében :)
5/7 anonim válasza:
Ha van pasid akkor csak is rajta, így tudod is mi jo neki. Ha nincs akkor esetleg egy fiú barát.
6/7 anonim válasza:
Ha jól tudom 1-2 helyen kapni olyan nyalokat aminek farok alakja van na azon is tudsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!