Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akit megcsalt a párja, miből jött rá, mi volt az a banánhéj, amin hűtlen fél elcsúszott?
A tipikus női viselkedést tolta.
Akár mit csináltam az szar volt, még akkor is, ha egyébként aztán tényleg nem lehetett volna belekötni.
Persze tagadott mindent, szal beleolvastam az üzeneteibe.
Utána persze nem az volt, hogy akkor bocs, hanem mit képzelek én, hogy beleolvastam az üzeneteibe.
Szánalmas, gerinctelen féreg volt.
Igazi nő.
Igen, ez a másik tipikus női viselkedés.
Szakítotok reggel 9-kor, de 10-kor már Facebookon is kapcsolatban van mással, akivel persze előtte semmi nem volt, abban az egy órában jött rá, hogy ő szerelmes.
És komolyan elvárja, hogy ezt higgyük is el:D
Találtam egy női ruhát a szárítón az albérletében, amit a lány hagyott ott. Egy ilyen szőrme-mellényt. Ott ahol három fiú lakik. Pont akkor, amikor ő meg lement a kisboltba. Megkérdeztem a két lakótársát külön-külön hogy ez az övéké (=nőjüké) e vagy honnan van.
De olyan hülye volt, hogy össze sem beszélt velük, hogy mondja azt valamelyik hogy az ő csajáé. Vagy legalább a szekrény mélyére tette volna. Mikor feljött és meglátott a mellénnyel nagyon elvörösödött egyből és tudtam mi a helyzet
Azért remélem szakítás után lezúgattál neki egy hatalmas pofont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!