Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Akit megcsalt a párja, miből...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akit megcsalt a párja, miből jött rá, mi volt az a banánhéj, amin hűtlen fél elcsúszott?

Figyelt kérdés

2016. jún. 2. 21:18
 1/10 anonim ***** válasza:
Banális véletleneken bukott el, nem kellett nyomozgatni, ő maga árulta el saját magát.
2016. jún. 2. 21:23
 2/10 anonim ***** válasza:
38%

A tipikus női viselkedést tolta.

Akár mit csináltam az szar volt, még akkor is, ha egyébként aztán tényleg nem lehetett volna belekötni.

Persze tagadott mindent, szal beleolvastam az üzeneteibe.

Utána persze nem az volt, hogy akkor bocs, hanem mit képzelek én, hogy beleolvastam az üzeneteibe.

Szánalmas, gerinctelen féreg volt.

Igazi nő.

2016. jún. 2. 21:24
 3/10 anonim ***** válasza:
Az utolsó két hónapban másról se hallottam, csak erről a "jó barátjáról" a barátnőm munkahelyéről. Mikor megejtettük a szakítós beszélgetést, mondtam neki, hogy nagyon kitekerném a nyakát a gyereknek. Ez volt az egyetlen mondatom, amire nem reagált, hanem lesütötte a szemét. A szakítás után alig 24 órával összejöttek, pedig soha nem szeretett úgy mást korábban, mint engem. Nincs rá bizonyítékom, hogy megcsalt, de egy nap alatt nem lehet beleszeretni másba...
2016. jún. 2. 21:32
 4/10 anonim ***** válasza:
Ha figyelsz a másikra észreveszed, szokatlan szokások, érzelmi hullámzás, eltűnik időről időre.
2016. jún. 2. 21:35
 5/10 anonim ***** válasza:
72%

Igen, ez a másik tipikus női viselkedés.

Szakítotok reggel 9-kor, de 10-kor már Facebookon is kapcsolatban van mással, akivel persze előtte semmi nem volt, abban az egy órában jött rá, hogy ő szerelmes.

És komolyan elvárja, hogy ezt higgyük is el:D

2016. jún. 2. 21:35
 6/10 anonim ***** válasza:
Na;hogy ne csak a nők legyenek szemetek....írok egy pasiról:sokat túlórázott;nem ért rá talizni;nem volt kedve. Rákérdeztem;bevallotta. Ment a levesbe.
2016. jún. 2. 22:45
 7/10 anonim ***** válasza:
Napokig nem keresett mert fáradt volt munka után de fbon aktív volt. Ott chatelt a nőkkel, idegen női ruhát találtam és gumit is pedig mi nem használtunk, sok jel volt. Jah elkezdte a telefont rejtegetni előlem, a laptopját jelszavazta. Felszedtem egy netes k...a képeivel a társkeresőn ahol összeszedte a nőket. Ennél a pontnál ért véget.
2016. jún. 3. 00:39
 8/10 anonim ***** válasza:

Találtam egy női ruhát a szárítón az albérletében, amit a lány hagyott ott. Egy ilyen szőrme-mellényt. Ott ahol három fiú lakik. Pont akkor, amikor ő meg lement a kisboltba. Megkérdeztem a két lakótársát külön-külön hogy ez az övéké (=nőjüké) e vagy honnan van.

De olyan hülye volt, hogy össze sem beszélt velük, hogy mondja azt valamelyik hogy az ő csajáé. Vagy legalább a szekrény mélyére tette volna. Mikor feljött és meglátott a mellénnyel nagyon elvörösödött egyből és tudtam mi a helyzet

2016. jún. 3. 08:20
 9/10 anonim ***** válasza:

Azért remélem szakítás után lezúgattál neki egy hatalmas pofont.

2016. jún. 3. 15:04
 10/10 anonim ***** válasza:
A telefon értesítéssávjában megláttam, hogy írt neki viberen valaki, aki elég félreérthetetlen néven volt beírva, és nem én voltam, mert mellette álltam éppen. :D Elég bénán csinálta, hamar kiderült.
2016. jún. 5. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!