Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez mennyire elítélendő?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mennyire elítélendő?

Figyelt kérdés

Hogy ha lefekszek először egy sráccal majd akkor nem biztos, hogy szeretnék tőle többet. Mármint kapcsolatot, maximum csak rövidebbet nem hosszút.

Mennyire elítélendő az,hogy azzal nem szeretnék hosszabb dolgot aki elvette a szűzességem? Mert már néztek rám emiatt furcsán...

2016. jún. 2. 17:16
 1/7 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
80%
Semennyire?
2016. jún. 2. 17:16
 2/7 anonim ***** válasza:
80%
pont semennyire.
2016. jún. 2. 17:18
 3/7 anonim ***** válasza:
22%
Semennyire, ha velem teszed! ;)
2016. jún. 2. 17:25
 4/7 anonim ***** válasza:
22%
Ha velem teszed akkor nem elítélendő!
2016. jún. 2. 17:50
 5/7 indes ***** válasza:
Nem igazán elítélendő, érezd jól magad és ne áltasd a másikat ez a fontos :)
2016. aug. 1. 14:57
 6/7 anonim ***** válasza:

Ez a mai világ............... ezek a válaszok te jó ég!

Becsüld már magad annyira hogy az elsőt azzal teszed meg akit szeretsz és egy életre szóló élményetek lesz!

2016. aug. 1. 15:28
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem elítélendő, HA a srác tudja, hogy nem szeretnél komoly kapcsolatot. Mert ellenkező esetben csak szórakozol vele...Szerintem keress olyan fiúkat, akik szintén nem keresnek kapcsolatot, van bőven ilyen srác.
2016. aug. 1. 16:27

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!