Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok nő van, akinek ilyen, és így néz ki a melle?
Figyelt kérdés
Szóval méretre, alakra, és mellbimbóra szintén vonatkozik a szín. Maga a mellbimbókerület is fontos, hogy ennél nagyobb NE legyen, ha az illető azt mondja hogy neki épp olyan esetleg.
Kort is kérnék a válaszotok végére, köszönöm
A kép:
2016. jún. 2. 16:35
41/46 anonim válasza:
Eredetileg melyik felhasználó tette fel a kérdést?
43/46 A kérdező kommentje:
Valaki már feltette, de szerintem az ő maga volt, szóval a képen Ő van.
Nem tudom név szerint, se elérhetőséget nem tudok, de a melle egy ,,típus".
Nekem bejön.
2016. okt. 2. 20:37
44/46 anonim válasza:
Nagyon szép a kicssaj és a cicik is :) Szőke , szép fehér bőr , vékony alkat hmmmm :) 20/F
45/46 anonim válasza:
Nekem sajnos nagyon nem hasonlít rá, max színben. Nem baj, én szeretem a sajátomat, ahogy van. Majd megcsináltatom...
46/46 anonim válasza:
Valaki fel tudja tőlteni máshova? Nem érhető már el.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!