Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy mondjam meg barátnőmnek,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam meg barátnőmnek, hogy prostinál voltam?

Figyelt kérdés

Vannak olyan szexuális dolgok, amit barátnőmmel nem lehet megcsinálni, mert nem engedi, elfogadtam.

Hogyan tudnám barátnőmnek beadagolni, hogy prostihoz mentem, ezt megcsinálni.

Ilyenre gondoltam, hogy 1 alkalom volt, de csak azért, hogy megtapasztaljam milyen, és őt szeretem stb.

Csak nem dob ki, mert fizettem a nőnek, nem felszedtem, őt szeretem, meg csak megcsináltam azt, amit vele nem lehetett, és őt nem dobtam ki.

2016. jún. 2. 16:17
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Repülni fogsz, ha van egy csepp önérzete a barátnődnek
2016. jún. 2. 16:19
 2/16 anonim ***** válasza:
60%
Sehogy, amiről nem tud nem fáj.Ha meg elmondod szakít veled...
2016. jún. 2. 16:20
 3/16 tetro ***** válasza:
100%
Drágám, látod azt a barna foltot? Igen ott lent. Na szóval ne ijedj meg, popsiba csináltam egy prostinak. Jajj nem nem, te kis butus, megmostam azóta, ez nem az. Ez simán egy fertőzés, és nincs semmi komoly baj, de azért ezt a krémet kenegetned kéne a nunidba a következő 6 hétben.
2016. jún. 2. 16:21
 4/16 anonim ***** válasza:
87%
Ha nem akarsz repülni, sehogy.
2016. jún. 2. 16:22
 5/16 anonim ***** válasza:
85%
Inkább lapíts, ne törd össze a szívét, lelkét . Legyen ez a te örök titkod, abból baj nem lehet .
2016. jún. 2. 16:24
 6/16 anonim ***** válasza:
54%

SEHOGY

Nem értem sok emberben ezeket az ostoba őszinteségi rohamokat. Miért? Minek? Nem tudod elfogadni hogy vannak dolgok az életben, amiket a legjobb ha egyetlen ember tud kizárólag? Az pedig te vagy.

2016. jún. 2. 16:45
 7/16 anonim ***** válasza:
74%

Soha, semmi esetre se mondd el neki.

Kidobna, és lehordana mindenfélének...

Volt egy vágyad, kiélted, maradjon a te titkod. Nem kell erről tudnia. Csak megbántódna, fájdalmat okoznál neki.

39F

2016. jún. 2. 16:56
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Ok,képzeld el, hogy a barátnőd egy ilyen "hivatásosnál" volt.

Te akarnád, hogy bevallja, hogy pénzt adott ki azért, hogy egy olyan emberke vegye kezelésbe, akinek valszeg megszámlálhatatlan partnere volt előtte? Ha a válasz igen, akkor mondd el úgy, ahogy te hallani szeretnél egy ilyen hírt.

Amúgy meg tényleg úgy gondolod, hogy ez csak egy egyszeri eset volt? Most simán rátolod a barátnődre a felelősséget ("Nem csinálta azt, amit kértem tőle, szóval nem az én hibám, hogy megcsaltam") szóval mi a garancia, hogy nem uralkodnak el rajtad a vágyaid, és nem mész vissza k..rvanénihez?

Persze ezen a ponton már eldöntöd, hogy megfogadod az itteninek tanácsát, és titokban tartod a dolgot, mert ez a legjobb mindkettőtöknek.

Inkább hagyd, hogy szakítson veled, te meg keress egy olyan nőt, aki ki tudja elégíteni az igényeidet.

2016. jún. 2. 17:07
 9/16 anonim válasza:

Azonnal szakítanék a párommal.

Ne haragudj a feltételezésért, de nagyon remélem (mindkettőtök érdekében),hogy használtál óvszert. És a helyedben a következő 6 hétben elmennék egy szűrésre. És ha netalántán pozitív(Isten ments) azonnal mond el neki!! És lelkileg készülj fel rá,hogy azonnal ott fog hagyni mint eb a szarát.

21 L

2016. jún. 2. 18:17
 10/16 anonim ***** válasza:
48%
Bírom ezt a sok negatív kritikát,és lehet ők sem tettek volna másként!! Mindenki nagyon tudja osztani az észt!!! Tapogatózz mit szólna ha 1 erre szakosodott nővel tennéd meg aki nem jelent semmit? Én javallom az elmondását.Ha van 1 csepp eszed elmondod.Férfi vagy,viselkedj is úgy.Ne gyáva szarként lapíts. Lehet kidob,de mi van ha nem? Megérdemli az őszinteséget,és lehet noha nem örül,de értékelni fogja.Én biztos nem hazudnék.
2016. jún. 2. 19:10
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!