Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nagyon gáz ha óvszerben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz ha óvszerben maszturbálok?

Figyelt kérdés
Még soha nem volt barátnőm,bulizgatni meg egyáltalán nem járok.Szóval így nehézkes nyitni a világ felé.Kicsit zárkózott,csendesebb típus vagyok,na de mindegy is.A lényeg,hogy elkezdtem óvszerbe masztizni,és próbálgatom felhúzni,hogy ha egyszer lesz barátnőm,legyen benne gyakorlatom.Ki verte már óvszerben? 18/F

2016. jún. 1. 16:27
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha nem sajnálod rá a pénzt, akkor csináld nyugodtan, ha úgy érzed, hogy ez felkészít. Nem gáz...
2016. jún. 1. 16:30
 2/3 anonim ***** válasza:
Az első alkalom nem azon múlik, hogy előtte hogyan maszturbálsz. Hidd el, teljesen más tészta. Izgulni fogsz, teljesíteni akarsz majd, azt akarod, hogy... és úgyse az fog történni.
2016. jún. 1. 16:36
 3/3 anonim válasza:
Én már csináltam. :) 19/F
2016. jún. 8. 08:48

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!