Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan sértődtem meg?
Figyelt kérdés
Barátom lájkolta egy csajnak az összes képét (kb olyan 60at és nagyon régieket is), és emiatt összevesztem vele, azt mondta semmit nem jelent, de szarul esik nagyon. A helyemben, hogy viselkednétek?2016. máj. 31. 21:53
1/10 Dora:( válasza:
Szerintem jogos volt,de azért beszéld meg vele ezt az egészet! Hátha van valami,amit elmondana. :) Sok sikert!
2/10 anonim válasza:
Durva!
Állj bosszút és te meg lájkold az én összes képemet.
Ha nem hatja meg, csináljunk egy olyat, amire odamontírozzuk a leendő gyermekeinket is.
3/10 anonim válasza:
Szerintem beteges féltékenység,már bocsi.
Miért ne "lájkolhatna" bárkinek a képeit? Ha a fiúbarátaiét lájkolja biztos meleg lett,mi ?
4/10 anonim válasza:
Deja vu-m van ettől a kérdéstől.
5/10 anonim válasza:
Istenem, miért fordítasz hátat az emberiségnek?
Küldd el második egyszülött fiad és bocsáss meg bűneinkért!
6/10 anonim válasza:
Igen, ez egy biztos jel arra, hogy megcsal. Múltkor a barátnőm is belájkolt egy képet egy macskáról, azonnal tudtam, hogy zoofil...
8/10 anonim válasza:
Ja jogosan.. hogyne . Am azt is megszabhatnad neki H naponta hányszor vegyen levegőt ha már itt tartunk. Sztem meg elég gáz ha nem tudsz neki annyit nyújtani H beerje veled lehet nem illeték össze...
10/10 anonim válasza:
ne szóljál neki, te is lájkolj másokat, érdemes megnézni a fagyit, h mit tud:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!