Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félrelépés esetén mi a helyes magatartás a megcsalt szempontjából? Veszekedni, elköltözni, válni, szakítani vagy bebizonyítani, én vagyok a jobb, nem pedig a harmadik s belátni, talán hibáztam: elhanyagoltam a párom, elhanyagoltam a kapcsolatot?
Figyelt kérdés
2016. máj. 31. 20:30
1/4 anonim válasza:
1 kis önértékelés nem árt asszem!! Mindenki megérdemli a sorsát,gondolkozzon el rajta!! Engem soha nem csaltak meg,és nem véletlen.Kidobni és elgondolkozni,mert ez mind a 2 ember hibája,de főként akit megcsaltak.Részemről szánalmasnak tartom a megcsalt nőket!!!!
2/4 anonim válasza:
Nincs olyan hogy helyes magatartás. Teljes mértékben embertől és helyzettől függ. Én pl elküldeném a francba de nem hallgatnám meg vagy ilyesmi. Ha nem menne el én mennék
3/4 anonim válasza:
Nem (csak) a megcsalt nőket kell szidni! Szerintem sokkal szánalmasabb az a fél a kapcsolatban aki megcsal! És tudod miert? Mert nem is tesz ellene, hogy a másik fél "javíthasson" a rossz szokasain. Pl elhanyagolas. Na ilyenkor kellene leulni es megbeszelni a problemakat. De nem! Inkább megyek es megcsalom!
Eleg kulonos ertek rended van kedves #1. Szoval ha a parodban valami hiba van (akár szexualis teren) azt azzal orvosolod, hogy megcsalod?Ahan értem én.
4/4 anonim válasza:
Azért elég nagy vakkság,és komunikáció hiány kell ahhoz hogy valakit megcsaljanak!! Az nem kapcsolat!! A kapcsolatban az emberek beszélgetnek!!!!Azért szánalmasak a nők,mert mindenért a pasikat hibáztatják,ős semmiért nem vállalnak felelőséget.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!